Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Muutoksen johtaminen onnistuvassa ERP-projektissa

BloggausYksi yhteinen tekijä, eli ammattimainen muutoksen hallinta ja johtaminen yhdistää vaativia ja onnistuneita kehitysprojekteja. Jotta näihin onnistumisiin päästäisiin, tarvitaan projektin johtamiseen nykyaikaiset menetelmät ja työkalut.

Ohjausryhmissä pohditaan usein, milloin ratkaisun valmiusaste on tarpeeksi korkea, jotta käyttöönottovaiheeseen voidaan siirtyä turvallisesti. Jokainen kehitysprojektipäivä kerryttää kustannuksia, ja mitä nopeammin uusi toimiva ratkaisu saadaan käyttöön, sitä nopeammin se alkaa tuottaa tavoiteltuja hyötyjä. Jos ratkaisu kuitenkin otetaan liian aikaisin ja keskeneräisenä käyttöön, se tulee aiheuttamaan sekä kustannuksia että ongelmia liiketoiminnalle.

Valmiusastepohdinnan lisäksi yksi IT-projektien yleisistä ongelmista on tiedon hajoaminen eri kanaviin ja alustoille. Samoin projektin edetessä väistämättä esille nousevia muutospyyntöjä ja kommentteja varten on syytä luoda erityinen muutoksenhallinnan prosessi. Käytännössä on valitettavan yleistä, että vain pakolliset sekä teknisesti helpot muutokset toteutetaan, kun taas monimutkaisemmat ja liiketoiminnalle tarpeelliset muutokset karsiutuvat pois ajan puutteen seurauksena.

Myös ammattimaisesti suunnitellun ja laadukkaasti määritellyn projektin aikana voi syntyä valtaisa määrä statusvaihdoksia, kommentteja, korjauksia ja päätöksiä. Jos yli kymmenentuhannen erillisen tapahtuman datamäärä pirstoutuu useille eri alustoille, käy projektissa onnistuminen erittäin vaikeaksi. Kun projektiryhmä käyttää yhtä yhteistä ohjelmistoa, on projektipäälliköllä ja ohjausryhmällä mahdollisuus johtaa projektia tehokkaasti reaaliaikaisen ja luotettavan tiedon pohjalta.

Lue lisää aiheesta, ja konkreettisista esimerkeistä eli onnistuneen ja epäonnistuneen IT-projektin johtamisesta ja muutoshallinnasta suoraan ProjectTOPin blogista.

Pinterest
Project-TOP Solutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Project-TOP Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

ERP käyttöönotto
erp konsultointi
projektinhallintajärjestelmä
projektinhallintaohjelma
Projektinhallintaohjelmisto
crm konsultointi
crm käyttöönotto

Siirry yrityksen profiiliin Project-TOP Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Project-TOP Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Project-TOP Solutions - Muita referenssejä

Project-TOP Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia