Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Museokortti käyttää tekstiviestejä osana tehokasta ja monikanavaista viestintästrategiaa

ReferenssiHelppokäyttöisen LINK Hopealuoti -palvelun ansiosta tekstiviestien lisääminen asiakasviestintään on ollut vaivatonta ja tulokset positiivisia.

Reilun vuoden ajan Museokortti on lähettänyt Hopealuodista tekstiviestejä asiakkailleen osana monikanavaista kampanjaviestintää. Tekstiviestejä lähetetään vuosittain 4–5 kertaa kampanjoiden yhteydessä niille käyttäjille, joiden Museokortti on esimerkiksi vanhentumassa tai vanhentunut. Viestit tukevat myös somessa, ulkomainonnassa sekä sähköpostissa näkyvää asiakasviestintää.

”Tekstiviestit koetaan henkilökohtaiseksi ja ne aktivoivat vastaanottajia paremmin kuin vaikkapa sähköposti. Lisäksi meillä on asiakkaina myös iäkkäämpiä kansalaisia, jotka kokevat tekstiviestit turvallisena sekä tuttuna kanavana. SMS:llä tavoitamme tasapuolisesti kaikki asiakkaamme iästä ja puhelimesta riippumatta,” kertoo Museokortin asiakaspalvelupäällikkö Jussi Kilpinen.

Kampanjaviestien toteutus on erittäin yksinkertainen prosessi: Museokortin taustajärjestelmästä haetaan tarvittavat asiakastiedot, jotka ladataan napin painalluksella Hopealuotiin, haluttu viesti viimeistellään ja lähetetään vastaanottajille. Museokortti on itse tallentanut tietyt muuttujat, jotka palvelevat heitä parhaiten ja tekevät viestien luomisesta virtaviivaisempaa. Palvelun selkeästä vastaanottajalistasta on helppoa tarkistaa, että oikeat tiedot ovat siellä missä kuuluukin, mikä vähentää virheiden määrää.

Aikaisemmin Museokortti toteutti tekstiviestikampanjoita suoraan CRM-järjestelmästä, mutta kampanjan rakentaminen vaati koodaamista, käyttöliittymä oli monimutkainen ja viestien toimittamisessa oli haasteita. Helppokäyttöisellä Hopealuodilla kuka tahansa voi luoda ja lähettää tekstiviestejä ilman koodaamista sekä seurata toimitusta reaaliaikaisesti. Helppokäyttöisyytensä lisäksi Hopealuoti osoittautui CRM:ää edullisemmaksi ratkaisuksi tekstiviestikampanjoiden toteuttamiseksi.

”Kaikki Hopealuodin käytössä on mutkatonta ja selkeää. Halusimme vaihtaa aiemmasta järjestelmästä pois, koska Hopealuoti on selkeä, helppokäyttöinen ja toimintavarma. Lisäksi LINKiltä saa aina todella helposti apua ja vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin,” mainitsee Kilpinen.

Mikäli haluat sisällyttää tekstiviestit osaksi omaa viestintääsi niin ota rohkeasti yhteyttä!

Suosittelija:

Kaikki LINK Hopealuodin käytössä on mutkatonta ja selkeää. Halusimme vaihtaa aiemmasta järjestelmästä pois, koska Hopealuoti on selkeä, helppokäyttöinen ja toimintavarma. Lisäksi LINKiltä saa aina todella helposti apua ja vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Jussi Kilpinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
LINK Mobility logo

Tiedot

Tilaaja: Museokortti
Ajankohta: 2022 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juho Salo

Lisätietoja

Yritysprofiili LINK Mobility kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

SMS
sms palvelu
sms-palvelut
asiakasviestintä

Siirry yrityksen profiiliin LINK Mobility kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

LINK Mobility - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

LINK Mobility - Muita referenssejä

LINK Mobility - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia