Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Muovikorttitulostimet - säästöjä yritysten arkeen

Bloggaus

Vierailijaluvat, työntekijöiden henkilökortit, työlupatunnisteet, kulkukortit – kortit ovat keskeinen osa useampien yritysten päivittäistä työarkea. Sen vuoksi myös niiden tarve kasvaa jatkuvasti – muttei suinkaan säännöllisesti. Yritykset voivat tilata korttinsa eri tarpeisiin lukuisilta ulkoisilta muovikorttitoimittajilta, mutta tilaukselle on olemassa myös helpompi ja nopeasti itsensä takaisin maksava vaihtoehto – yrityksen oma muovikorttitulostin.

Mutta millaisille yrityksille muovikorttitulostimet sopivat? Millaisia kortteja niillä voidaan toteuttaa? Kuinka vaikeaa oman muovikorttitulostimen päivittäinen käyttö ja huolto loppupeleissä on? Muovikorttitulostimet ovat monille yrityksille vielä hieman vieraampi tuoteryhmä, eivätkä monet tuotteesta merkittävästi hyötyvät toimialat usein edes tiedä, millainen valjastamaton potentiaali yrityksen oma muovikorttitulostin heille olisi.UUDET ID-KORTIT VAIN MUUTAMAN KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ

Muovikorttitulostimet sopivat kaikille yrityksille, joilla on tarve tunnistaa niin omaa henkilökuntaa, kuin yrityksen vierailijoita. Muovikorttitulostimen avulla yritys saa helposti tulostettua kuvalliset henkilö- ja id-kortit suoraan uuden tunnistustarpeen yhteydessä. Esimerkiksi rakennustyömaalla kuvalliseen henkilötunnistukseen voi liittää myös tietoja veronumeroon ja työntekijän omistamiin lupiin liittyen, jolloin kaikki työkohteisiin tarvittava tieto on helposti saatavilla yhdessä dokumentissa. Sen avulla työkohteessa voidaan suoraan nähdä, kenellä on esimerkiksi tulityölupa tai raskaiden työajoneuvojen ajolupa.

Kun korttien pohjat on tehty kerran valmiiksi muovikorttitulostimen ohjelmaan, saadaan uusi tunnistekortti käyttöön parhaimmillaan jo muutamissa minuutissa. Täydennä vain tarvittavat tiedot valmiisiin, ennalta määriteltyihin pohjiin ja paina tulosta ja uusi kortti on välittömästi työntekijöiden ja vieraiden käytettävissä.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Pinterest
JotBar Solutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili JotBar Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Omat tagit

Kulunvalvonta
muovikorttitulostaminen
muovikorttitulostimet
muovikorttitulostin
henkilökorttitulostus
vierailijaluvat

Siirry yrityksen profiiliin JotBar Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

JotBar Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

JotBar Solutions - Muita referenssejä

JotBar Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia