Multi-Cloud Control – Uusi ratkaisu pilvipalveluiden hallintaan

Ficolo esittelee uuden ja helppokäyttöisen ratkaisun julkisten- ja privaattipilvien hallintaan. Multi-Cloud Control parantaa merkittävästi pilvipalveluiden käytettävyyttä ja kustannustehokkuutta. Esittelyssä myös Ficolon pilviarkkitehti, Toni Toivola, joka on työskennelyt Ficololla vuoden 2017 tammikuusta lähtien.

Pilvipalveluiden hallintaan liittyy monia eri tehtäviä ja työkaluja, mikä tekee siitä monimutkaisen prosessin. Servereiden ylläpito ja sovellusten toimivuuden varmistaminen sekä muut tehtävät vievät aikaa, puhumattakaan eri hallinnointityökaluista, joiden käyttö on hallittava. Ratkaisuna tähän Ficolo tarjoaa ensimmäisenä yrityksenä Pohjoismaissa uuden ja helpon tavan hallita useita julkisia- ja privaattipilviä.

Multi-Cloud Control mahdollistaa julkisten-, privaatti- ja hybridipilvien sekä servereiden ja applikaatioiden koko elinkaaren hallinnan yhdellä ratkaisulla. Ratkaisu mahdollistaa myös IaaS-, PaaS-palveluiden sekä DevOps-menetelmien joustavan hyödyntämisen. Uusi käyttöliittymä tekee tietokantojen, sovellusten ja sovellus kokonaisuuksien komponenttien hallinnoinnin mahdolliseksi millä tahansa palvelimella tai pilvialustalla. Järjestelmän tarjoama läpinäkyvyys ja kaikki alustat kattava hallinnointi vähentää varjo-IT:stä aiheutuvia kuluja sekä turvallisuusriskejä. Mahdollisuudella hyödyntää konttipohjaista teknologiaa saavutetaan kuusinkertaisesti enemmän palvelintiheyttä, minkä avulla saadaan säästöjä infrastruktuurikustannuksissa.

End-to-end monitorointi, raportointi ja keskitetty lokien hallinta varmistavat, että järjestelmä vastaa uusimpia turvallisuus määräyksiä – nyt sekä tulevaisuudessa. Vastuuroolien määrittely, menettelytapojen standardisointi ja niiden noudattamisen valvonta tapahtuu helposti yhden käyttöliittymän kautta – kaikille pilvialustoille.

Voit keskittyä tärkeimpään, kun automaatio pitää huolta laitteistosta, asennuksista, skaalauksesta ja muista tehtävistä, jotka estävät olennaiseen keskittymisen. Multi-Cloud ilmoittaa sinulle, jos huomiotasi tarvitaan.

Julkisen ja privaattipilvien hyödyt yhdistyvät Multi-Cloudissa. Ficolon tarjoaa asiakaskohtaista räätälöintiä, käyttöönotontukea, automaation suunnittelua ja muita asiantuntijapalveluita, jotta ratkaisun käyttöönotto on vaivatonta. Multi-Cloud Control helpottaa sovellusten elinkaaren hallintaa ja palveluiden valvontaa, vähentäen samalla tietoturva riskejä ja parantaen kustannustehokkuutta.


Toni Toivola

Toni Toivola työskenteli ennen Ficoloa Digia:n palveluksessa vastuullaan julki- että privaattipilvipalveluiden tuottaminen ja kehittäminen. Kokemuksesta hän kertoo, että pilvipalveluiden valinta yritysten tarpeiden mukaan ei ole yksiselitteinen asia. Julkisia pilvipalveluita on helposti saatavilla luottokorttien kanssa, josta helposti syntyy varjo-it:n kaltaista toimintaa organisaation sisälle. Käytön kasvaessa myös kustannukset kasvavat merkittävästi.

  • Cloud Architect, työalueenaan Multi-Cloud.
  • Ficololla täyspäiväisesti tammikuusta 2017 asti
  • Työskennellyt Digialla 15 vuotta sekä julki- että privaattipilvipalveluiden parissa
  • Ison ohjelmisto- ja palveluyrityksen jälkeen kokee mielenkiintoiseksi työskennellä Colocation- ja Datacenterpalveluiden parissa kehittäen uusia ratkaisuja pilvipalveluiden ympärille

Bloggauksen infoboxi
Bloggaus
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Ficolo Oy :n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tietohallinto
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
IT
 
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Ficolo Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Muita julkaisuja Ficolo Oy :lta

Siirry Ficolo Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia