logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Muistiliitto ry – Surveypal laadun itsearviointivälineenä

ReferenssiMuistiliitto koordinoi valtakunnallista muistisairauksien asiantuntija- ja tukikeskusverkostoa, joka hyödyntää arvioinnissa monipuolisesti Surveypal-järjestelmää.

Maakunnalliset Muistiluotsi-keskukset tarjoavat apua ja tukea muistisairaille ja heidän läheisilleen Raha-automaattiyhdistyksen rahoituksella. Muistiluotsit muodostavat valtakunnallisen verkoston ja koko maassa halutaan taata samanlaiset palvelut. Toiminnan yhtenäisen laadun varmistamiseksi ja toiminnan kehittämisen tueksi haluttiin luoda kaikkien käyttöön yhtenäiset seurannan ja arvioinnin menetelmät.

Surveypal-työkaluun rakennettu toiminnanohjausjärjestelmä kokoaa ja tuottaa monipuolista tietoa niin toiminnan kehittämiseen kuin rahoittajankin tarpeeseen. Järjestelmässä kerätään perinteisten kyselyiden ja asiakaspalautteen lisäksi toiminnan määrää ja laajuutta kuvaavia toimintatilastoja, kuten asiakaskontaktien ja tilaisuuksien määriä sekä asiakas- ja osallistujamääriä. Tilastointi-, palaute- ja laadunarviointilomakkeet on rakennettu Surveypal-työkalulla.

Tietojen tallennuksessa hyödynnetään älypuhelimia ja tabletteja, joiden avulla internetissä olevat tilastopohjat pystyy täyttämään jo tapahtumapaikalla, joka saattaa sijaita jossain Pohjois-Karjalan perukoilla. Kaikki tiedot syötetään heti tapahtuman jälkeen suoraan järjestelmään, jolloin vältytään päällekkäiseltä työltä. Ruutuvihkotilastoinnit ovat historiaa!

Yhteen järjestelmään sähköiseen muotoon kerätty tieto on helppo koota yhteen ja analysoida. Ohjelmistosta saa suoraan yhteenvedot ja kaaviot esimerkiksi tapahtuma- ja osallistujamääristä. Muistiluotsin työntekijät sekä yhdistyksen luottamusjohto analysoivat tuloksia, tavoitteiden saavuttamista, osallistujien tyytyväisyyttä sekä määrittelevät kehittämiskohteet. Tämän jälkeen analyysin pohjalta tehdään laadun itsearviointi, johon on oma lomakkeistonsa Surveypal-työkalussa.

Toiminnanohjausjärjestelmä on tehnyt sekä toimijoille itselleen että muille näkyväksi tehdyn työn. Kootut tulokset paljastavat, tehdäänkö Muistiluotseissa oikeita, muistisairaiden ja läheisten tarpeita vastaavia asioita. Systemaattinen tiedon kerääminen lisää koko toiminnan uskottavuutta ja takaa yhtenäisen laadun koko maassa. ”Toiminnanohjausjärjestelmä on nostanut Muistiluotsit uudelle tasolle”, kuten yksi työntekijä totesi.

Voit lukea lisää Muistiluotsien toiminnanohjausjärjestelmästä Suomen sosiaali ja terveys ry:n toimittamasta ”Arvioiva toimintakulttuuri järjestöarkeen” -oppaasta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Surveypal Oy

Tiedot

Tilaaja: Muistiliitto ry
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ilkka Kaikuvuo

Lisätietoja

Yritysprofiili Surveypal kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

palautteenhallinta
Prosessi-suunnittelu
Sisäiset prosessit
Kehittäminen

Siirry yrityksen profiiliin Surveypal kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Surveypal - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Surveypal - Muita referenssejä

Surveypal - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Surveypal kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia