Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MTV edelläkävijänä media-alan pilvisiirtymässä

ReferenssiMTV:n ikoninen brändi on laskeutunut Pöllölaaksoon Vallilaan ja samalla osa tuotannosta viedään pilveen.

MTV:n markkinointitiimissä kuhisee, kun uudenkarheita toimitiloja otetaan käyttöön. Muutto uusiin tiloihin mahdollistaa samalla myös tuotantotapojen uudistamisen.

Olemme viime vuosina kehittäneet markkinointikoneistoamme, niin kyvykkyyksiä kuin järjestelmiä, että ne maksimoivat katselun ja kulutuksen. Media Pocketin avulla markkinointimateriaalit ovat Pöllöjengin ja yhteistyökumppaniemme saatavilla helposti, ketterästi ja nopeasti tukien myös aktiivista markkinointia ja viestintää sisällöistämme", Virpi Kunttu, Head of Marketing Services, MTV Oy

MTV:n markkinoinnin tuotantoalusta päivitetään muuton yhteydessä kokonaisuudessaan. Kotimainen moderni teknologia mahdollistaa MTV:lle edelläkävijyyden media-alan pilvisiirtymässä. Uuden alustan myötä materiaaleihin ja tuotantojärjestelmiin pääsee käsiksi milloin ja mistä tahansa.

Näin massiivisen tuotannon siirtäminen vahvasti pilveen – hybrid cloud -alustalle – on edelläkävijyyttä ja mahdollistaa meille samalla erittäin monipuolisen etätyöskentelyn tietoturvavaatimukset huomioiden", Risto Koivula, CTO, MTV Oy

Kotimainen media-alan teknologioihin erikoistunut TV Tools Oy on kehittänyt jälkituotantoalustoja jo yli 20 vuotta. Pilvisiirtymää on odotettu pitkään. Nyt verkkoyhteydet ja teknologiat ovat kehittyneet sille tasolle, että se on mahdollista.

 

Meistä on hienoa, että MTV:n kaltainen mediajätti oli valmis ottamaan näin ison digiharppauksen ja pääsimme toteuttamaan heille huippumodernin alustan, joka hyödyntää pilviteknologiaa.

– Mikko Kujala, CEO, TV Tools Oy

MTV:n markkinointituotannot tehdään jatkossa TV Toolsin TaaS – Technology as a Service – kokonaispalveluna toteutetulla tuotantoalustalla. Ratkaisu koostuu Pöllölaakson tuotantojärjestelmästä ja Media Pocket -pilvipalvelusta, jotka on integroitu saumattomasti toisiinsa muodostaen modernin hybrid cloud -kokonaisuuden. Media Pocket on TV Toolsin ja tytäryhtiö Media Tailorin yhdessä kehittämä pilvipalvelu median tuotantoon ja hallintaan.

Yhteistyö TV Toolsin kanssa sujui hienosti. TV Toolsin joustava toiminta ja ketteryys olivat erittäin suureksi avuksi. Tiiviistä toteutusaikataulusta huolimatta tuotantojärjestelmä saatiin käyttövalmiiksi aikataulussa ja markkinointitiimi muutti uuteen Pöllölaaksoon suunnitellusti", Lotta Ojanperä, ITC Project Manager, MTV Oy

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö: ilmiöiden, keskusteluaiheiden, tähtien ja sisällön koti.

MTV:n mediaperheeseen kuuluvat MTV Katsomo -suoratoistopalvelu (mtv.fi, MTV Katsomo -sovellus), ilmaiset tv-kanavat MTV3, MTV Sub ja MTV Ava, ajankohtaiset uutiset monikanavaisesti välittävä MTV Uutiset ja C Moren maksu-tv-kanavat sekä suoratoistopalvelun sisältö.

Suosittelija:

Olemme viime vuosina kehittäneet markkinointikoneistoamme, niin kyvykkyyksiä kuin järjestelmiä, että ne maksimoivat katselun ja kulutuksen. Media Pocketin avulla markkinointimateriaalit ovat Pöllöjengin ja yhteistyökumppaniemme saatavilla helposti, ketterästi ja nopeasti tukien myös aktiivista markkinointia ja viestintää sisällöistämme.

Virpi Kunttu, Head of Marketing Services, MTV Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Media Tailor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: MTV

Lisätietoja

Yritysprofiili Media Tailor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Supply chain management SCM
Viestintä

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Media

Omat tagit

Digitaalinen aineistonhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Media Tailor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Media Tailor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Media Tailor - Muita referenssejä

Media Tailor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia