Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MSK Group siirtyi Azure-pohjaiseen tietovarasto- ja raportointiratkaisuun

Referenssi

Invenco oli kumppanina auttamassa MSK Groupia siirtymisessä On-Premise tietovarasto- ja raportointiratkaisustaan moderniin Azure-pohjaiseen pilviratkaisuun. Aiemmin MSK käytti Microsoftin toiminnanohjausjärjestelmää omilla palvelimilla ja raportointi oli myös toteutettu Microsoftin On-Premise-välineellä.

Vuoden 2020 aikana MSK Group aloitti siirtymisen pilvipohjaiseen Dynamics 365 ‑toiminnanohjausjärjestelmään, jolloin oli luontevaa siirtää myös vaiheittainen tietovarastointi ja raportointi pilvipohjaiseen ratkaisuun. Vuoden 2020 aikana tämä siirtyminen aloitettiin ensimmäisillä hankkeilla.

Invenco auttoi kokonaisuuden suunnittelussa ja toteuttamisessa hyödyntäen Microsoftin pilvitarjontaa. Työkaluina käytettiin muun muassa Azure DevOpsia, Azure DataFactorya, Azure Data Lakea, Azure SQL DB:tä ja Power BI:tä. Ratkaisun tarkoituksena on tarjota sekä taktista raportointia että myös mahdollistaa asiakkaan operatiivistä raportointia.

Toteutus noudattaa pilvipalvelutoimittajan yleisiä arkkitehtuurimalleja ja Invencon omia testattuja parhaita käytäntöjä, joiden pohjana on laaja kokemuksemme tietovarastojen rakentamisesta useilla eri teknologioilla. Ratkaisu antaa mahdollisuuden uusien kyvykkyyksien mukaan tuomiseen jatkossa, kuten Common Data Model tai Azure Synapse Analytics. MSK Groupin reporting analyst Panu Rintala on ollut tiiviisti mukana ratkaisun kehityksessä ja pitää valittua kehityssuuntaa hyvänä.

Invenco otti samalla ylläpitovastuun sekä edelleen osaltaan käytössä olevasta On-Premise- ratkaisusta että uudesta Azure-pilviraportointiratkaisusta. Näin MSK voi itse keskittyä kehityshankkeisiin ja uuden kehittämiseen päivittäisen ylläpidon ollessa Invenco Care™ jatkuvien palveluiden hoidossa.

”Olen tyytyväinen, että olemme löytäneet ketterän, mutta samalla vakaan toimijan, jonka kanssa voimme edelleen kehittää liiketoimintaa tehostavaa raportointia”, toteaa MSK Groupin talousjohtaja Kimmo Niemistö yhteistyöstä.

MSK Group konserni on Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavan Ylihärmässä toimiva perheyritys. Yrityksen juuret juontavat vuoteen 1950. MSK Group konserni on maatalous- ja muiden teollisuus- ajoneuvojen täydellisten ohjaamoiden ja muoviosien johtava toimittaja. MSK Group konsernin tuoteportfolioon kuuluvat myös maatalouskoneet ja henkilöautojen perävaunut. Yhtiön toinen toimiala on metsäkoneet, tarvikkeet ja huollot. MSK Group konsernin yhtiöitä ovat MSK Cabins Oy, MSK Matec Slovakia s.r.o., MSK Matec GmbH, MSK Plast Oy, Junkkari Oy ja Juncar Oy. MSK Group konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 171 M€ ja työllisti n. 700 henkilöä.

 

Lisätietoja: Sakari Pitkäsalo

sakari.pitkasalo@invenco.fi

+ 358 40 700 3849

Suosittelija:

Olen tyytyväinen, että olemme löytäneet ketterän, mutta samalla vakaan toimijan, jonka kanssa voimme edelleen kehittää liiketoimintaa tehostavaa raportointia.

Kimmo Niemistö, talousjohtaja, MSK Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: MSK Group
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sakari Pitkäsalo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

azure devops
Azure data factory
Azure Data Lake Analytics
Azure SQL
microsoft power bi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia