Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laadukasta liiketoimintaraportointia Azuren pilvialustan avulla

ReferenssiMSK Group on Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavan Ylihärmässä toimiva perheyritys. Yrityksen juuret juontavat vuoteen 1950. MSK Group on maatalous- ja muiden teollisuusajoneuvojen täydellisten ohjaamoiden ja muoviosien johtava toimittaja. Yhtiön tuoteportfolioon kuuluvat myös maatalouskoneet ja henkilöautojen perävaunut. Sen toinen toimiala on metsäkoneet, tarvikkeet ja huollot.

Emoyhtiö MSK Groupin tytäryhtiöitä ovat MSK Cabins Oy, MSK Matec Slovakia s.r.o., MSK Matec GmbH, MSK Plast Oy, Junkkari Oy ja Juncar Oy. Koko konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 173 M€, ja se työllisti noin 800 asiantuntijaa.

Raportointi ja toiminnanohjaus Azure-pilveen

Invenco (nyk. osa Innofactoria) auttoi MSK Groupia kumppanin roolissa siirtämään On-premise-pohjaisen tietovarasto- ja raportointiratkaisunsa modernille Microsoft Azure -pilvialustalle. MSK:n aiemmassa ratkaisussa niin toiminnanohjaus kuin raportointikin oli toteutettu omille paikallisille palvelimille.

MSK Group aloitti siirtymisen pilvipohjaiseen Dynamics 365 -ERP:hen vuonna 2020. Samassa yhteydessä oli luontevaa siirtää myös vaiheittainen tietovarastointi ja raportointi pilveen.

Invenco auttoi kokonaisuuden suunnittelussa ja toteuttamisessa hyödyntäen Microsoftin pilvitarjontaa. Työkaluina käytettiin muun muassa Azure DevOpsia, Azure Data Factorya, Azure Data Lakea, Azure SQL DB:tä ja Power BI:tä. Ratkaisun tarkoituksena oli mahdollistaa asiakkaalle sekä taktinen että operatiivinen raportointi.

Pilveen toteutettu ratkaisu mahdollistaa laajennukset

Toteutus noudattaa pilvipalvelutoimittajan yleisiä arkkitehtuurimalleja ja Invencon omia testattuja parhaita käytäntöjä, jotka perustuvat laajaan kokemukseen tietovarastojen rakentamisesta useilla eri teknologioilla. MSK:lle toteutettua kokonaisuutta on jatkossa mahdollista laajentaa esimerkiksi Common Data Model- tai Azure Synapse Analytics -ratkaisuilla. Reporting analyst Panu Rintala MSK Groupilta on ollut tiiviisti mukana ratkaisun kehityksessä ja pitää valittua kehityssuuntaa hyvänä.

Hankkeen myötä Invenco otti ylläpitovastuun uuden Azure-pohjaisen raportointiratkaisun lisäksi myös vanhasta On-premise-ratkaisusta, joka jäi yhä osittaiseen käyttöön. Päivittäiseen ylläpitoon liittyvät tehtävät siirtyivät Invencolle, minkä ansiosta MSK:n asiantuntijat voivat paremmin keskittyä uusiin kehityshankkeisiin.

"Olen tyytyväinen, että olemme löytäneet ketterän, mutta samalla vakaan toimijan, jonka kanssa voimme edelleen kehittää liiketoimintaa tehostavaa raportointia", toteaa MSK Groupin talousjohtaja Kimmo Niemistö yhteistyöstä.

**

Invenco on nykyisin osa Innofactoria

Innofactor Oyj osti yksityisesti omistetun, dataratkaisuihin erikoistuneen Invenco Oy:n koko osakekannan 30.6.2022. Invenco Oy:n nimi muutettiin 1.7.2022 alkaen Innofactor Invenco Oy:ksi, jonka palveluksessa Invencon työntekijät jatkavat työskentelyään. Asiantuntijoiden roolit ja tehtävät pysyivät ennallaan kaupan yhteydessä.

Lue yritysostosta tarkemmin pörssitiedotteestamme.

Suosittelija:

Olen tyytyväinen, että olemme löytäneet ketterän, mutta samalla vakaan toimijan, jonka kanssa voimme edelleen kehittää liiketoimintaa tehostavaa raportointia.

Kimmo Niemistö, talousjohtaja, MSK Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: MSK Group
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sakari Pitkäsalo, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

azure devops
Azure data factory
Azure Data Lake Analytics
Azure SQL
microsoft power bi

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia