Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Movetec Oy: kasvuyrityksen prosessien kehittäminen

Referenssi

Kasvava yritys vaatii prosessia ja vakioimista

Movetecin lähtötilanne ensimmäistä CRM-järjestelmää hankkiessa oli se tavanomainen kasvavalle yritykselle, jossa ei voida enää toimia hiljaisen tiedon varassa niin kuin ennen. Tietoja asiakastapaamisista ja kaupoista oli Excel-tiedostoissa, ERP-järjestelmässä, Outlookissa ja missä vielä. Haluttiin järjestystä, seurattavuutta ja parempaa tiedon kulkua myyntitiimien sisällä. Konkreettisena esimerkkinä haluttiin välttää vaikkapa tilannetta, jossa eri myyjät kontaktoisivat samaa asiakasta toisistaan tietämättä ja antaisivat näin epäammattimaisen vaikutelman. Aluksi heillä oli käytössä toisen CRM-toimittajan ratkaisu, joka kuitenkin myöhemmin vaihdettiin Limeen.

Movetecin toimitusjohtaja Joonas Koski viittaa juuri työyhteisön kasvuun ja sen aiheuttamiin vaatimuksiin sekä kiteyttää, että ”myyntityössä on oltava luovuutta ja joustavuutta, mutta sen johtaminen vaatii prosessia ja vakioimista”. Ensimmäinen ja tärkein asia Movetecille oli saada asiakastapaamiset yhteen ja yhteiseen näkymään, jotta myyjät saavat tolkkua työnsä järjestelemiseen. Toinen asia oli integroiminen muihin järjestelmiin, jotta kaikkea organisaatiossa saatavilla olevaa tietoa voitaisiin hyödyntää helposti. Järjestelmää valitessa Movetecille tärkeintä oli sen helppokäyttöisyys ja intuitiivisuus, jotta työporukalla olisi matala kynnys tutustua uuteen työkaluun ja hyväksyä se osaksi omaa arkeaan.

”Meitä on nyt 43 henkeä; sitä on jo pakko tehdä asioita prosessinomaisesti.”

Joonas Koski, Movetecin toimitusjohtaja

Koordinoitua asiakastyötä

Joonas Kosken mukaan projektista on saatu niitä hyötyjä, joita lähdettiinkin hakemaan. Tapaamiset on nyt dokumentoitu. Hajanaisia tietolähteitä, kuten Excel-tiedostoja, on jätetty yksitellen pois. Työvaiheita on mallinnettu CRM-järjestelmään, myyntitrendeistä saadaan nyt täsmällisemmin tietoa ja ennusteiden luominen on paremmalla tolalla. Movetecin asiakkaita silmällä pitäen toiminnasta on saatu skarpimpaa. Reagointi heidän tarpeisiinsa on nopeampaa, asiakastyö on paremmin koordinoitua ja puhutusta tai sovitusta on tieto tallessa siinäkin tapauksessa, ettei yksittäinen vastuumyyjä ole tavoitettavissa.

https://www.lime-technologies.fi/case/movetec/

Suosittelija:

Meitä on nyt 43 henkeä; sitä on jo pakko tehdä asioita prosessinomaisesti.

Joonas Koski, toimitusjohtaja, Movetec

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lime Technologies Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Movetec Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Lime Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lime Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lime Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Lime Technologies - Muita referenssejä

Lime Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia