Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moventorin asiakastyytyväisyys nousukiitoon mobiilisovelluksella

Referenssi

Moventor Oy on valmistava yritys, joka on vahvasti erikoistunut kitkanmittaukseen lentokentillä ja teillä. Yritys halusi uudistaa mittauksissa käytettävän kitkanmittausjärjestelmän. Uudistuksen myötä laitteen haluttiin mukautuvan entistä paremmin ja kustannustehokkaammin asiakkaiden tarpeisiin. Uuteen järjestelmään tarvittiin modernimpi käyttöliittymä ja mobiilisovellus, joita Collapick lähti toteuttamaan. Uudistuksen myötä haluttiin, että kertyvää dataa on helppo käsitellä ja sitä voidaan tallentaa pilvipalveluun.

Collapick toteutti käyttöliittymän ja mobiilisovelluksen uuteen kitkanmittauslaitteistoon, jonka kehityksestä vastasi ruotsalainen yhteistyökumppani. Mobiilisovellukseen on kitkan mittauksen oheen tuotu uusia ominaisuuksia, kuten pintalämpötilan mittaus sekä kartta- ja GPS-toiminnallisuudet. Myös laitteiden ohjaaminen digitaalisesti on nyt mahdollista.

Uuden mittauslaitteen moderni käyttöliittymä on entiseen verrattuna helppokäyttöisempi ja ominaisuuksiltaan monipuolisempi. Laitteen keräämä mittausdata voidaan nyt lähettää mobiilisovelluksella suoraan pilvipalveluun, josta se on kätevästi saatavilla. Uudistuksen ansiosta järjestelmän käyttöä on helpompi laajentaa ja muokata vastaamaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Sovelluksen myötä asiakastyytyväisyys on selkeästi parantunut sekä liikevaihto kasvanut.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Collapick Company Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Moventor Oy
Ajankohta: 2015 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Collapick Company kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
IoT
Paikkatieto GIS
Käyttöliittymäsuunnittelu

Teknologia

Android

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Collapick Company kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Collapick Company - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Collapick Company - Muita referenssejä

Collapick Company - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia