Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Movenium 10 vuotta

Referenssi11.6.2005 ohjelmistoomme kirjattiin sen ensimmäinen työaikarivi. Yrityksen perustaja Sauli Karju muistelee:

"Muistan hyvin tuon kesän 2005. Rakensimme hirsitaloamme Lohjan Muijalassa ja Potius Oy oli mukana rakennusprojektissamme. Potiuksen silloinen toimitusjohtaja Hannu Holma sai selville, että pohdin mobiilin työajanseurannan kehittämistä. Hän haastoi minut tekemään “yksinkertaisen ja edullisen työajanseurannan”, sillä markkinoilta ei löytynyt sellaista. Lähdin siis liikkeelle rakennusalan PK-yritysten tarpeista. Viikon päästä esittelin Hannulle Leimaus.comin.

TÄSSÄ HANNUN OMAA MUISTELUA:

“Tarinahan alkoi vuodesta 2004. Opiskelin silloin ammattikorkeakoulussa Rakennustekniikkaa. Opiskelujen rahoittamiseksi pyöritin pientä Potius Oy nimistä rakennusliikettä, jonka toiminta perustui pääasiassa henkilöstövuokraukseen ja laskutyöurakointiin. Henkilöstövuokrausala oli silloin kohtalaisen uusi tomiala täällä suomessa. Eräänä iltana taas istuin tietokoneen äärellä asunnossani Lauttasaaressa ja viestittelin MS Messengerillä Karhun Saulin kanssa. Hänellä oli joku mielenkiintoiselta kuulostava hirsitaloprojekti alkamassa Lohjalle ja hän pyysi neuvoja perustusten tekemiseen.

Keskustelun edetessä Sauli kertoi, että hänellä on idea, jolla työaikamerkinnät voidaan ilmoittaa kännykällä. Muistan ihmetelleeni itsekseni, että hulluhan tuo mies on, kun on tuommoinen idea ja työskentelee kuitenkin vieraan palveluksessa muissa IT-hommissa. Rohkaisinkin Saulia siirtymään mahdollisimman pian omille siiville ideoidensa kanssa.

Tartuin innoissani Saulin ideaan. Olinhan joutunut joka kuukausi elämään todeksi sitä, kun työliivin taskuista ja auton jalkotilasta ryppyiset ja huonolla käsialalla kirjatut tuntilaput piti saada haalittua kasaan ensin palkkojen maksamiseksi ja edelleen laskutusta varten tiedoksi. Tässä huomattavaa on juuri tuo järjestys: ensin palkat ja sitten vasta laskut. Nollasta yrittäjäksi lähteneellä toiminnan pyörittäminen ja sen kehittäminen oli perustunut asioiden oivaltamisjärkestykseen. Kun työntekijöille piti maksaa palkat, silloin oli pakotettu laskuttamaan tehdyt työt myös asiakkaalta.

Näin tässä Saulin ideassa valtavan mahdollisuuden monessakin mielessä. Toisinaan tapahtui asiakkaan saadessa laskun, että heräsi kysymyksiä työsuoritteisiin liittyen. Silloin lähdettiin kaivamaan mapeista tätä kyseistä laskua ja sieltä kysymyksen kohteena ollutta merkintää. Tästä oli mahdollisuus saada merkittävä luottamusta lisäävä kilpailuetu. ”Loppu on historiaa. Leimaus.com on sittemmin muuttunut miljoonaliikevaihtoiseksi, pohjoismaalaiseksi Moveniumiksi. Tämä ei olisi niin hyvä tarina, ellei Potiuskin olisi kasvanut kovasti näiden vuosien aikana. Yhteinen menestystarina siis.

Työajanseurantapalvelumme on tuosta päivästä lähtien tietenkin kehittynyt. Viime vuonna lanseerasimme toiminnot rakentajan verottajaraportointia varten, ja kuulemme nyt iloksemme monelta suunnalta, että meidän tuotteessa raportointi on selvästi sujuvampaa kuin muilla.

Tällä hetkellä meillä on meidän neljännen sukupolven web-sovellus valmiina ja julkaisemme myös esim. android-alustalle asennettavan sovelluksen asiakkaillemme ilmaiseksi Play Storessa. Uusi käyttöliittymä-versio on suunniteltu kosketusystävälliseksi ja toimii responsiivisesti mobiilissa ja tabletissa ja tietenkin läppärissä!

Käytettävyyden kehittämisen lisäksi olemme tuoneet jo markkinoille perehdytys– ja työturvallisuusmittauspalveluita, kuten TR-mittaus ja MVR-mittaus. Jatkossa tuomme tälle alustalle entistä enemmän työmaan toimintaa tehostavia toimintoja, kuten työmaapäiväkirjan."


- Sauli Karhu, Founder

Suosittelija:

Näin Saulin ideassa kännykällä tehtävässä työajan kirjaamisessa valtavan mahdollisuuden monessakin mielessä. Toisinaan tapahtui asiakkaan saadessa laskun, että heräsi kysymyksiä työsuoritteisiin liittyen. Silloin lähdettiin kaivamaan mapeista kyseistä laskua ja sieltä kysymyksen kohteena ollutta merkintää. Sähköisestä työajanseurannasta oli mahdollisuus saada merkittävä luottamusta lisäävä kilpailuetu.

Hannu Holma

Pinterest
Referenssin infoboxi
Movenium logo

Tiedot

Tilaaja: Potius Oy
Ajankohta: 2005 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Movenium kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

työajanseuranta
tuntiraportti
tuntikirjaus
työmaapäiväkirja
perehdytys
kulunseuranta
raportointi

Siirry yrityksen profiiliin Movenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Movenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Movenium - Muita referenssejä

Movenium - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia