Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moottorien kenttätestien informaatio pilveen ja välittömästi suunnittelijoiden käytettäväksi

ReferenssiAGCO on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden kehittäjä ja valmistaja. Yhtiön moottoritehdas Nokialla kokoaa protomallien testitulokset ympäri maailman Datavajaansa, josta tiedot ovat saman tien omien ja yhteistyökumppanien suunnittelijoiden hyödynnettävissä.

Moottorien protoversioiden testaaminen on keskeinen osa uusien traktorien suunnittelua ja tuotekehitystä. Tavoitteena on saada polttoaineen palaminen täydellisemmäksi ja pakokaasut puhtaammaksi. Parannukset vahvistavat samalla moottoreiden suorituskykyä ja minimoivat polttoaineen kulutusta.

Koska protokoneet tekevät töitä pelloilla eri puolilla maailmaa, anturidatan kerääminen ja jatkojalostaminen vaativat tehotyökalun.

Kehitimme yhdessä AGCO Powerin kanssa pilvipohjaisen analytiikkapalvelun, Datavajan. Syksystä 2017 alkaen kaikki moottorien tuotekehityksessä mukana olevat suunnittelijat voivat tarkastella testimoottoreiden parametreja, jatkojalostaa testidataa sekä visualisoida analytiikkaa kaikille yhteisen selainnäkymän kautta. Datavajaa hyödyntää noin sata talon omaa ja yhteistyökumppanien asiantuntijaa.

Asiakkaamme haaste: Tiedon saavutettavuus

AGCO Powerin alkuperäisenä tavoitteena oli saada testaustiedot kootusti yhteen paikkaan. Rima päätettiin kuitenkin nostaa korkeammalle, koska tiedon saavutettavuus on tuotekehityksen virtaviivaistamisen kannalta vieläkin tärkeämpää.

Nyt jokainen tuotekehittäjä, jolla on käyttäjätunnus ja salasana, saa selaimeensa näkyville listan testikoneista ja pääsee tutkimaan niiden indeksoituja parametreja kaikille yhteisesti tietokannasta.

Ratkaisumme: Visuaalista, helposti hyödynnettävää dataa

Valmistavan teollisuuden puolella digitalisaatiota ja pilvianalytiikkaa hyödyntäviä käytännön esimerkkejä on vielä harvassa. Datavaja tekee anturidatasta sekä ohjelmiston laskentainformaatiosta visuaalista sekä helposti käsiteltävää ja jatkojalostettavaa.

Esimerkiksi häiriötilanteissa Datavaja lähettää automaattisesti hälytyksen, jolloin suunnittelijat näkevät välittömästi kaikki häiriöön johtaneet olosuhteet ja parametrit.

Tuotekehityssyklit ovat nopeimmillaan tunteja. Ennen vastaavat tehtävät veivät yhteydenottoineen, muistikorttilatauksineen, tiedostosiirtoineen ja tiedon etsimisineen sekä matkusteluineen ja odotteluineen viikkoja.


Suosittelija:

"Datavaja on ylittänyt toiveemme. Testaustiedon käyttö on lisääntynyt räjähdysmäisesti, koska siihen pääsee helposti käsiksi ja se on valmiiksi käytettävässä ja yhdenmukaisessa muodossa."

Jouko Järvinen, project manager, ACGO Power

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: AGCO Power ja Datavaja

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia