Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moottori ja web-sovellus PDF- ja paperisten laskujen digitalisointiin

Referenssi


Mitä tehtiin?
Aisolaiset kehittivät tekoälypohjaisen PDF- ja paperilaskujen digitalisointiratkaisun Gylling Accountingin liiketoimintatarpeeseen. Ratkaisussa kehitettiin toisistaan riippumaton Web-sovellus ja digitalisointimoottori. Web-sovellusta käytetään arkistoimaan ja vahvistamaan yksittäisiltä laskuilta löydetyt ja digitalisoidut arvot. Digitalisointimoottori käyttää konenäköä, edistyneitä algoritmeja sekä tekoälyä arvojen etsimiseen.

Miksi tehtiin?
Tilitoimistolla käytössä olleet ratkaisut vastaavasta palvelusta eivät soveltuneet kokonaisuudessaan tulevaisuuden tarpeisiin. Laskujen digitointipalvelun ulkoistaminen, erityisesti laskumäärän kasvaessa, on merkittävä kuluerä eikä markkinoilta löytynyt helppokäyttöistä ratkaisua, joka ei perustu laskuille tehtyihin mallipohjiin. Mallipohjaisella ratkaisulla tarkoitetaan sovellusta, jossa erityyppisille laskuille tehdään työkalujen avulla monimutkainen malli haluttujen arvojen löytämiseksi laskulta.

Aisolaisten kehittämän ratkaisun päätavotteena oli tehdä laskuilta löytyneiden arvojen vahvistamisesta mielekästä ja käyttäjäystävällistä sekä kokonaan poistaa mallien tekemisen tarve erityyppisille laskuille. Kehitetty ratkaisu toi kustannustehokkaan ja miellyttävämmän tavan digitalisoida paperisten ja PDF -muotoisten ostolaskujen käsittely.

Suosittelija:

“Kehitetty ratkaisu tuo tehostusta laskujen digitointityöhön sekä on selkeästi helppokäyttöisempi, kuin markkinoilla olevat mallipohjiin perustuvat tuotteet. Laskujen mallipohjien tekeminen olisi tuonut jatkuvia lisäkustannuksia, jotka voidaan nyt kokonaan välttää. Aiso käytti projektissa uusimpia teknologioita, jotka luovat myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Aisolla nämä teknologiat ovat hyvin hallussa ja he ymmärsivät miten niitä käytetään tarkoituksenmukaisesti.”

Max Gylling, CEO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Aiso Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Gylling Accounting
Ajankohta: 2016 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Max Gylling, CEO

Lisätietoja

Yritysprofiili Aiso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Open source
Node.js
React
C++
Javascript
Python
Linux
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Keras
TensorFlow
Scikit-Learn
OpenCV
Tesseract OCR
Docker
GitLab
ansible
Apache2

Siirry yrityksen profiiliin Aiso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aiso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Aiso - Muita referenssejä

Aiso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia