Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MONSTERIN CHAT-ASIAKASPALVELUSTA APUA JA TUKEA REKRYTOINTIIN

ReferenssiMonsterilla arvostamme suuresti asiakkaitamme ja haluamme palvella heitä mahdollisimman hyvin. Halusimme parantaa asiakaskokemustamme entisestään ja tarjota työnantajille nykyaikaista asiakaspalvelua myös chatin avulla. Kumppaniksemme valikoitui Finnchat, joka on erikoistunut korkealaatuisen live chat -palvelun tuottamiseen.

Kaikissa yrityksissä ei ole henkilöä, joka tekee rekrytointeja päätyökseen. Kun työntekijä irtisanoutuu kiireisimpään aikaan ja rekrytoinnin joutuu hoitamaan henkilö, jolle se ei ole entuudestaan tuttua, ei rekrytointiprosessin aloittaminen välttämättä suju ongelmitta.

Näissä tilanteissa pystymme tarjoamaan apua live-chatin avulla. Asiakkaamme saavat nopean avun juuri heidän rekrytointiinsa sopivan näkyvyyden valitsemiseen sekä tukea rekrytoinnin käynnistämiseen nopeasti ja helposti. Annamme myös vinkkejä houkuttelevaan ilmoitustekstiin sekä rekrytoinnin muihin vaiheisiin, kuten työhaastatteluihin.

Rekrytointi helpottuu, kun voi kysyä neuvoa
Yhteistyömme Finnchatin kanssa on käynnistynyt erinomaisesti ja olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta uudesta tavastamme palvella asiakkaita. Pyysimme Finnchatin asiakaspalvelijoita Lindaa ja Erikaa kertomaan työstään. Toivomme, että tämä rohkaisee yhä useampia tulemaan juttusille ja pyytämään apua rekrytointeihin. Tehdään yhdessä rekrytoinnista helpompaa!

Millainen on tyypillinen asiakas, jonka kohtaat Monsterin sivuilla?

Erika: Asiakas on usein jättämässä ensimmäistä ilmoitusta ja kaipaa apua alusta alkaen. Toinen tyypillinen asiakas vertailee ilmoitustuotteidemme näkyvyyttä ja hintoja. Hän tietää jo selkeämmin, mitä hakee, mutta kaipaa meiltä vahvistusta päätöksensä tueksi.

Linda: Saamme usein yhteydenottoja yritysasiakkailta, jotka miettivät millainen ilmoitustyyppi sopii heidän rekrytarpeeseensa. Monesti rekrytoinnilla on kiire ja avoin työpaikka halutaan julkaista nopeasti. Chatista toivotaan nopeaa apua siihen, mikä juuri tähän rekrytointiin sopii ja mitä se maksaa.

Minkälaisia kysymyksiä saatte usein chatin kautta?

Erika: Hintojen ja sisällön lisäksi kysytään ilmoitusten käytännöistä yleisesti. Autamme monesti sopivimman tuotteen valinnassa ja mahdollisissa lisänäkyvyyksissä tai lisäpalveluissa. Ilmoitusten lisäksi meiltä toivotaan vinkkejä rekrytoinnissa tai esimerkiksi työhaastatteluissa.

Linda: Asiakkaat kertovat tarpeesta jättää rekryilmoitus ja kysyvät, miten heidän tulee toimia. Tyypillisesti he kysyvät, mitä ilmoittaminen maksaa ja mitä eroa eri ilmoitustyypeillä ja näkyvyyksillä on. Jonkin verran tulee kysymyksiä myös nykyisiltä asiakkailta ilmoituksen julkaisuun liittyen.

Mikä työssäsi on parasta?

Erika: Monipuoliset ja vaihtelevat kysymykset asiakkailta. Monsterin tuotepaketit ovat mielestäni selkeitä, joten niitä on kiva tarjota asiakkaille.

Linda: Parasta ja palkitsevinta työssä on rehellinen auttamisen ilo. Tulee hyvä fiilis, kun saan auttaa asiakasta hänen ongelmassaan ja löydämme asiakkaalle sopivan ratkaisun. Tuntuu hyvältä, kun asiakas on tyytyväinen. Chat-työskentely ei suinkaan ole yksitoikkoista. Asiakkaat tekevät jokaisesta päivästä erilaisen.

Entä haastavinta?

Erika: Etenkin aluksi tuntui haasteelliselta tarjota jotakin tiettyä pakettia asiakkaalle – jännitti, onko tämä varmasti juuri heidän tarpeisiinsa sopiva. Kokemuksen myötä on tullut lisää rohkeutta.

Linda: Haluan monesti vastata asiakkaan kysymyksiin melko laajasti ja tarkasti. Jos asiakkaalla on kiire, on joskus haasteellista kertoa oleelliset asiat mahdollisimman tiivistetysti kuitenkin samalla kartoittaen hänen tarpeensa.

Mitä terveisiä haluatte lähettää työnantajille, joille on herännyt rekrytointitarve?


Erika: Jos rekrytointi on vieraampi asia, kannattaa ehdottomasti kysyä vinkkejä. Näin päästään heti alusta alkaen sujuvasti eteenpäin. Chatissa saat vastauksen nopeasti esimerkiksi muun työsi ohessa.

Linda: Tyhmiä kysymyksiä ei ole! Asiakkaiden kannattaa, ja myös me toivomme, että apua kysytään rohkeasti. Autamme mielellämme! Kun rekrytilanne tulee nopeasti ja jos prosessi on vieras, avullamme rekrytointi sujuu helposti ja selkeästi. Lisäksi asiakas säästää omia resurssejaan, kun asia hoituu kerralla oikein.Ulkopuolisen chat-palvelun käyttöönotto on tehostanut myös Monsterin CX-tiimin työskentelyä sekä auttanut asiakkaita saamaan nopeammin ratkaisun ongelmatilanteissa.

”Olemme Monsterilla olleet erittäin tyytyväisiä chat-yhteistyöhön. Asiakkaiden on helppoa olla yhteydessä Monsteriin chatin kautta ja nopeat kysymykset saadaan hoidettua jo chatissa näppärästi. Asiakkailtamme olemme kuulleet chat-palvelusta vain kiitosta, sillä se parantaa heidän käyttökokemustaan sivustolla”, kertoo Elina Monsterin CX-tiimistä.

Onko teillä käynnistymässä rekrytointi, johon kaipaat apuamme? Aloita keskustelu chat-asiakaspalvelumme kanssa oikeasta alakulmasta. Chat palvelee arkisin klo 9-17.

——–

Monster on työnhaun ja rekrytoinnin suunnannäyttäjä. Olemme yksi ensimmäisistä verkossa toimivista työnhakupalveluista ja jatkamme yhä alan edelläkävijänä. Palvelemme sekä työnantajia että työnhakijoita. Autamme löytämään ja palkkaamaan tarvitsemasi osaajat. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöinen ja mutkaton asenne sekä ketterä reagointi.

Finnchat on live chat -palveluita tarjoava yritys, joka uskoo hyvän palvelun merkitykseen. Finnchat haluaa säilyttää henkilökohtaisen palvelun osana käyttäjäkokemusta. Vaikka teknologia kehittyy ja ihmiset siirtyvät hoitamaan yhä useampia asioita verkossa, korostuu palvelun merkitys tulevaisuudessa.

Suosittelija:

Olemme Monsterilla olleet erittäin tyytyväisiä chat-yhteistyöhön. Asiakkaiden on helppoa olla yhteydessä Monsteriin chatin kautta ja nopeat kysymykset saadaan hoidettua jo chatissa näppärästi. Asiakkailtamme olemme kuulleet chat-palvelusta vain kiitosta, sillä se parantaa heidän käyttökokemustaan sivustolla

Elina Kallio

Pinterest
Referenssin infoboxi
Finnchat Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Monster
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Elina Kallio

Lisätietoja

Yritysprofiili Finnchat kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Finnchat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finnchat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Finnchat - Muita referenssejä

Finnchat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia