Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor jatkaa kansainvälistä kasvuaan laajentumalla Saksaan

BloggausMonitor ERP System on ottanut seuraavan askeleen kansainvälisessä laajentumisessaan avaamalla toimiston Düsseldorfiin, Saksaan.

Vahva paikallinen organisaatio on avainasemassa Monitorin menestyksekkäässä kansainvälistymisessä. Monitorin Saksan kasvusta vastaa toimitusjohtajaksi nimetty Tomas Blomberg

Kasvua vaikeinakin aikoina -- Monitor jatkaa kansainvälistä kasvuaan laajentumalla Saksaan

Monitor on ottanut seuraavan askeleen kansainvälisessä laajentumisessaan avaamalla toimiston Düsseldorfiin, Saksaan. Vahva paikallinen organisaatio on avainasemassa Monitorin menestyksekkäässä kansainvälistymisessä. Monitorin Saksan kasvusta vastaa toimitusjohtajaksi nimetty Tomas Blomberg.

Valmistusyritysten on pysyttävä ketterinä ja mukautumiskykyisinä pysyäkseen menestyksen tiellä myös heikentyneessä maailmantaloudessa. Maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa on ollut ennennäkemättömiä häiriöitä. Monitor ERP-järjestelmän toimialakohtaiset toiminnallisuudet ja automatisoidut prosessit mahdollistavat, että valmistavan teollisuuden yritykset pystyvät suunnittelemaan ja mukauttamaan toimintaansa tehokkaasti markkinaolosuhteiden mukaan.

Johan Holmsten, Monitor ERP Systemin globaali myynti- ja markkinointijohtaja

- Pystymme ratkaisemaan monia saksalaisyritysten kohtaamia haasteita, sillä ERP-järjestelmämme auttaa asiakkaitamme automatisoimaan, virtaviivaistamaan ja hallitsemaan toimintaansa, sanoo Johan Holmsten Monitor ERP Systemin globaali myynti- ja markkinointijohtaja.

5000 asiakasta valmistavasta teollisuudesta

Meillä on maailmanlaajuisesti 5000 asiakasta valmistavasta teollisuudesta, joiden joukossa on tunnettuja yrityksiä kuten HANZA, Koenigsegg Automotive AB, AQ Group ja LEAX Group. Yhdessä saksalaisen yhteistyökumppanimme 5CUBE.digital GmbH:n kanssa olemme rakentaneet vaikuttavan asiakaskunnan. Monitorin saksalaisiin ​​asiakkaisiin kuuluu muun muassa Anderson Europe GmbH.


Saksan markkinoille optimoitu toiminnanohjausjärjestelmä (ERP)

Monitor on tehnyt pitkäjänteistä työtä parantaakseen jalansijaansa Saksan markkinoilla. Vuonna 2019 Monitor G5 ERP-järjestelmä sertifioitiin IDW PS880:n mukaisesti Saksan markkinoille. Viime vuonna järjestetyssä ”ERP System des Jahres” toiminnanohjausjärjestelmien -kilpailussa Monitor voitti valmistavan teollisuuden kategorian. Vuotta aiemmin 2021 Monitor ERP-järjestelmä sijoittui toiselle sijalle. Palkinnot ovat vahva osoitus Monitor ERP-järjestelmän luotettavuudesta ja turvallisuudesta sekä siitä, että järjestelmämme vastaa valmistavan teollisuuden koviin vaatimuksiin.

Viime vuonna järjestetyssä ”ERP System des Jahres” toiminnanohjausjärjestelmien -kilpailussa Monitor voitti valmistavan teollisuuden kategorian.

Sijoitus yhteiseen tulevaisuuteen on tärkeää

Saksan uusi toimitusketjulaki vaatii valmistavan teollisuuden yrityksiä täyttämään velvoitteensa sosiaalisten ja ympäristöstandardien parhaiden käytäntöjen varmistamiseen toimitusketjuissaan. Johtavana ERP-järjestelmätoimittajana, olemme mukana tässä matkassa. Saksalaiset valmistusyritykset ​​pystyvät käsittelemään uutta toimitusketjulakia oikealla järjestelmällä ja kumppanilla. Sijoitus yhteiseen tulevaisuuteen on tärkeää.

Investoimalla järjestelmäämme saksalaiset valmistusyritykset voivat valmistautua tulevaisuuteen ja saavuttaa täyden potentiaalinsa,

- Toiminnanohjausjärjestelmämme sopii erinomaisesti Saksan markkinoille. Sillä tiedämme, että Saksalla on pitkä historia ERP-järjestelmistä. Olemme kehittäneet paikallisen maapaketin tukemaan paikallisia tarpeita. Olemme vakuuttuneita, että Monitor ERP-järjestelmä voi auttaa valmistavan teollisuuden yrityksiä parantamaan kannattavuuttaan ja tehostamaan toimintaansa. Osoituksena tästä on laaja ja pitkäaikainen kokemuksemme valmistavasta teollisuudesta Pohjoismaissa. Investoimalla järjestelmäämme saksalaiset valmistusyritykset voivat valmistautua tulevaisuuteen ja saavuttaa täyden potentiaalinsa, Johan Holmsten sanoo.

Paikallinen myynti- ja tukitiimi

Uusi toimisto sijaitsee Düsseldorf-Heerdtissä. Uusi organisaatio kattaa Monitor ERP-järjestelmän myynnin, koulutuksen ja paikallisen tuen, jotta voimme tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua kaikkialla maassa. Jatkamme menestyksekästä yhteistyötä Monitor-kumppaneidemme kanssa Saksassa.

Monitor Saksan toimitusjohtaja Tomas Blomberg tuo mukanaan laajan ja kansainvälisen kokemuksen valmistavasta teollisuudesta. Tomas on aiemmin toiminut Norrlandsfondenissa, ZEPROssa ja Cargotecissa.

Olen vakuuttunut, että voimme auttaa monia saksalaisia ​​valmistavan teollisuuden yrityksiä parantamaan toimintaansa ja kannattavuuttaan Monitorin ERP-järjestelmän avulla

- On ilo olla mukana Monitorin kasvumatkassa Saksassa. Vankan teollisuuden ja toiminnanohjausjärjestelmien taustani ansiosta ymmärrän asiakkaidemme vaatimukset hyvin. Olen vakuuttunut, että voimme auttaa monia saksalaisia ​​valmistavan teollisuuden yrityksiä parantamaan toimintaansa ja kannattavuuttaan Monitorin ERP-järjestelmän avulla, sanoo Monitor Saksan toimitusjohtaja Tomas Blomberg.

Monitor ERP-järjestelmä valmistavalle teollisuudelle

Monitor ERP System Ab toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa Puolassa, Malesiassa ja Kiinassa. Lisäksi meillä on yhteistyökumppanit Virossa, Latviassa, Liettuassa, Saksassa ja Norjassa. Palvelemme siis sujuvasti myös kansainvälisiä valmistavan teollisuuden yrityksiä. MONITORia käyttääkin jo yli 5000 tuotantolaitosta yli 30 maassa ympäri maailman.

Monitor G5 ERP demo?

Varaa maksuton verkkoesittely linkistä: https://www.monitorerp.com/fi/book-a-g5-demo/

Haluatko parantaa liiketoimintasi toimitusvarmuutta, kannattavuutta ja tehokkuutta? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit hyödyntää valmistavan teollisuuden asiantuntijuuttamme ja Monitor G5 ERP-järjestelmää koko liiketoimintasi hallitsemiseen.

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

valmistava teollisuus Monitor ERP
monitor erp system finland

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia