Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor G5 ERP - tärkeä osa Vestren kokonaisvaltaista strategiaa

ReferenssiNorjalainen huonekaluvalmistaja Vestre on 75 vuotisen historiansa aikana käynyt läpi paljon saavuttaakseen tavoitteensa tulla maailman ympäristöystävällisimmäksi huonekaluvalmistajaksi. Kestävä kehitys ei ole heille vain sanahelinää ja PR:ää. He työskentelevät johdonmukaisesti toteuttaakseen tavoitteensa konkreettisilla toimilla, joihin he toivovat inspiroivansa muitakin – niin yrityksiä kuin ihmisiäkin.

Vestren pitkälle automatisoidussa tuotantotehtaassa työskentelee alle 40 henkilöä. Vestren The Plus kaltaisessa huippumodernissa tuotantoympäristössä jokainen kasvuprosenttiyksikkö saavutetaan tuottamalla enemmän. On siis äärimäisen tärkeää, että tuotantoa voi suunnitella ja toteuttaa tehokkaammin. Kasvun vuoksi he tarvitsivat tehokkaan ERP-järjestelmän, jonka edistyksellisiä toiminnallisuuksia hyödyntää toiminnassaan.

Valmistavan teollisuudelle kehitetty Monitor G5 on tärkeä osa Vestren kokonaisvaltaista strategiaa - tehokkaampaa ja kestävämpää huomista. ERP-järjestelmän avulla Vestre pystyy yhdistämään verkostonsa toimijat. Järjestelmän avulla he onnistuvat varmistamaan saumattoman tiedonkulun koko konsernissa nostaen tuottavuutta.

 

Øyvind  Bjørnstad kertoo:

"Tuotantolähtöinen ERP-järjestelmä on avainasemassa tuottavuutemme nostamisessa koko konsernissamme. Bjørnstad toteaa, myös Monitor G5:en Agentti -toiminnon [lisäoptio Monitor G5:ssä] toiminnallisuudet kuten automatisoidut ja ajastetut viennit ovat erittäin hyödyllisiä.”

”Kun pääsemme täällä täysvoimaisesti toimimaan, on meillä yli 90 prosenttia arvoketjusta omassa hallinnassamme. Hallinta on meille tärkeä mahdollistaja, kestävän kehityksen sekä tehokkuuden vuoksi”, Bjørnstad sanoo. "Varsin työvoimavaltaisen kokoonpanoprosessin lisäksii tehtaassa on hyvin vähän käsityötä enää, sillä olemme saavuttaneet paljon edistyneellä Teollisuus 4.0-teknologialla."

Vestre siirsi äskettäin konserninsa viimeisen yrityksen Monitor G5:een.

"On suuri ero pelkän ERP-järjestelmän ja sen tosiasiallisen oppimisen välillä ja sen ymmärtämisessä. On tärkeä ymmärtää, millä tavalla ERP-järjestelmä voi järkeistää olemassa olevia prosesseja", Bjørnstad selittää.

He näkevät jo etuja siitä, että kaikki yritykset ovat samassa ERP-järjestelmässä. Esimerkiksi yrityksen sisäisten siirtojen tekemisen yksinkertaisuus on ollut suuri etu.

Suosittelija:

Tuotantolähtöinen ERP-järjestelmä on avainasemassa tuottavuutemme nostamisessa koko konsernissamme. Bjørnstad toteaa, myös Monitor G5:en Agentti -toiminnon [lisäoptio Monitor G5:ssä] toiminnallisuudet kuten automatisoidut ja ajastetut viennit ovat erittäin hyödyllisiä

Øyvind Bjørnstad, Chief Strategy/Sustainability Officer

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: Vestre
Ajankohta: - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Øyvind Bjørnstad

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
MONITOR ERP System

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia