Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor ERP System äänestettiin parhaaksi ERP-järjestelmäksi Ruotsissa

BloggausMonitor ERP System äänestettiin parhaaksi ERP-järjestelmäksi Ruotsissa

 

Monitor voitti kuudetta kertaa peräkkäin Ruotsin parhaan ERP-järjestelmän tittelin Logistik och Affärssystem (Logistiikka ja ERP-järjestelmät) -tapahtumassa. Vuosittain järjestettävä ERP-kilpailu on maan merkittävin ja suurin tapahtuma, johon kaikki ERP-järjestelmätoimittajat kutsuttiin mukaan. Monitor ERP System voitti kilpailun selkeästi. Microsoft ja SAP jakoivat kilpailun toisen sijan.


Järjestelmätoimittajien tuli esitellä ERP-järjestelmän toimivuutta kolmelta eri osa-alueelta. Monitoria edustanut Emil Johansson esitteli Monitor G5:n käyttöliittymää sekä järjestelmän tehokasta toimintaa. Hän esitteli myös, kuinka Monitor järjestelmässä voi ennustaa tulevia toimitushaasteita, sekä kuinka Monitoria käyttävät eri yritykset voivat saada järjestelmänsä kommunikoimaan toistensa kanssa (käyttäen Monitor-to-Monitoria) ja kuinka useat Monitoria käyttävät yritykset samassa konsernissa voivat kommunikoida helposti ja tehokkaasti, ja hyödyntää asiakastilauksen siirto -toimintoa.

Monitor ERP System voitti tapahtuman osallistujat puolelleen

Tänä vuonna Monitorin, Microsoftin ja SAP:n lisäksi kilpailuun osallistuivat IFS, Jeeves ERP, Fortnox AB, Vitec Unikum Datasystem AB ja Infor. Tapahtuman osallistujia pyydettiin äänestämään ERP-järjestelmän voittajaa. Monitoria kilpailussa edustanut, Emil Johansson kertoo, että tapahtuman osallistujat arvostivat suuresti, miten päivittäisen toiminnan haasteet pystyttiin tehokkaasti ratkaisemaan järjestelmän avulla. 

 

”Tapahtuman osallistujat arvostivat suuresti, että he näkivät Monitorin reaaliajassa. He pystyivät seuraamaan aitiopaikalta, miten asiat todella toimivat Monitorissa. Jotkut osallistujista tulivat esityksen jälkeen kertomaan, että ymmärsin mitä haasteita he kohtaavat päivittäisessä työssään. Sekä myös, että näytin heille, miten Monitorilla nämä haasteet ratkaistaan. Olemme keskittyneet pelkästään valmistavaan teollisuuteen alusta alkaen, mikä tarkoittaa, että meillä on erittäin hyvä ymmärrys toimialakohtaisista vaatimuksista”, kertoo Emil Johansson.

Jan Idsäter, Logistiikka ja ERP-järjestelmät -tapahtuman järjestäjä avaa Monitorin voittoa:

”Uskon, että Monitor voitti kilpailun, koska he esittelivät ERP-järjestelmänsä hyvin ja keskittyivät valmistukseen. Myös Monitorin edustaja, Emil Johansson, teki kilpailussa hyvää työtä. Monitor on kasvanut vahvasti yrityksenä, ja heidän ERP-järjestelmällään on valmistavan teollisuuden markkinajohtajuus Ruotsissa.”Lisätietoa tapahtumasta ja kilpailusta löydät osoitteessa: https://affarssystem.nu/ 


Monitor ERP System täyttää valmistavan teollisuuden erittäin korkeat vaatimukset

Aiemmin tänä syksynä Monitor ERP System voitti Saksassa Euroopan arvostetuimmassa ja vanhimassa ERP-järjestelmien kilpailussa: ”ERP System des Jahres” valmistavan teollisuuden kategoriassa. 


 ”On aivan mahtavaa tulla valituksi parhaaksi ERP-järjestelmäksi sekä Saksassa että Ruotsissa. Nämä ovat kaksi teollisuusmaata, joilla on pitkä historia ERP-järjestelmistä, sekä korkeat vaatimukset ERP-järjestelmälle. Se, että Monitoria pidetään parhaana ERP-järjestelmänä molemmissa maissa todistaa, että tarjoamme erittäin korkealaatuista järjestelmää”, Emil Johansson lisää.

Lue lisää: ERP-System des Jahres

Suomen Monitorin toimitusjohtaja Toni Jääskeläinen, kommentoi voittoa:

"Suomessa vahvan kasvumme taustalla on tyytyväiset asiakkaat. Saamamme palaute on ollut todella positiivista ja asiakkaamme todella arvostavat sitä, että keskitymme vain ja ainoastaan valmistavan teollisuuden toimialaan." 

Haluatko parantaa liiketoimintasi toimitusvarmuutta, kannattavuutta ja tehokkuutta? Ota meihin yhteyttä niin kerromme, miten voit hyödyntää valmistavan teollisuuden asiantuntijuuttamme ja Monitor G5 ERP-järjestelmää koko liiketoimintasi hallitsemiseen.

Monitor ERP System on vuodesta 1974 auttanut valmistavan teollisuuden yrityksiä parantamaan tuottavuutta ja siten pienentämään tuotantokustannuksiaan.

Lue lisää: https://www.monitorerp.com/fi/news/news/monitor-erp-system-aeaenestettiin-parhaaksi-erp-jaerjestelmaeksi-ruotsissa/

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Konesalipalvelut
Ohjelmistokehitys
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
MONITOR ERP System

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia