Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monipuoliset työnhallinnan ratkaisut kehittivät entisestään Siklan tiedolla johtamista

ReferenssiSikla on vuonna 2007 perustettu rakennusalan konserni ja kiinteistökehittäjä. Siklan järjestelmäasiantuntija Sami Tissari kertoo, että konsernin toiminnassa intregraatiorajapinnat ovat suuressa roolissa eri järjestelmien välisessä tiedonsiirrossa. Konsernin yhtiöissä käytetään laajalti Maxtechin työajanseurannan ratkaisuja.

- Olemme tehneet ERP:n osalta Maxtechin kanssa paljon yhteistyötä. Meillä on konsernin yhtiöissä käytössä Maxtechin tuntikirjanpito. Sikla Elementit Oy:llä on käytössään leimauslaitteet. Ratkaisujen avulla toteutamme myös työvuorosuunnittelua.

- Siklatilat Oy:llä tuntikirjaukset ovat käytössä niin mobiilina kuin verkkoselaimella. Lisäksi työmailla on käytössä leimauslaitteita. Olemme kokeilleet sitä, että omat työntekijämme pystyisivät leimaamalla kirjaamaan tuntejaan. Aikaisemmin olemme hyödyntäneet myös ajoneuvoseurantaa, Tissari valottaa.

Tuotannon tehokkuutta työnhallinnan ratkaisuilla

Tissari kertoo, että Maxtechin työnhallinnan ratkaisut tukevat tiedolla johtamista ja tuottavat näin hyötyä tuotantotyön parantuneena tehokkuutena.

- Maxtechin palveluiden avulla saamme tietoa tehdyistä töistä jo etukäteen, jolloin osaamme muun muassa paremmin ennustaa projektien palkkakuluja. Tämä vaati hieman työtä käyttöönottovaiheessa, mutta haasteet selätettiin ja järjestelmä on toiminut erittäin hyvin. Sen avulla saamme luettua tuntikirjaus- ja poissaoloasiat.

- Maxtechin ratkaisut säästävät myös työntekijöidemme aikaa tuntien kirjaamisessa. Onhan se nykyaikaa ja kätevää, kun niitä ei tarvitse toimittaa paperilla, vaan kaikki onnistuu kännykkäsovelluksella tai verkkoselaimen kautta, Tissari kiteyttää.

Työnhallinnan ratkaisuissa palvelu pelaa

Tissarin mukaan Maxtechin asiakaspalvelu laatu on erittäin hyvällä tasolla ja hän kehuukin erityisesti palveluntarjoajan tavoitettavuutta.

- Maxtechilta saa aina tukea ja he kuuntelevat meidän tarpeitamme. Myyntimiehelle on voinut soittaa melkein milloin vain.

- Tukiasiat hoituvat nykyisin usein vain ohjelmistolla tukipyynnön kautta, eikä sitä aina oikein tiedä, onko asia hoidossa. Siitä täytyy antaa ihan erikseen kovasti kiitosta, että Maxtechilla on ollut meille henkilö, jolle on voinut soittaa. Heillä lisäksi reagoidaan tarpeisiin nopeasti.

Tissarin mukaan Siklalla arvostetaan myös Maxtechille ominaista asiakkaan tarpeiden huomioimista ja kehitystoiveiden kuuntelua tarkalla korvalla.

- Emme ole niinkään tarvinneet räätälöityjä ratkaisuja, mutta mitä kehitysajatuksia tai toiveita olemmekaan nostaneet esiin, he ovat ilmeisen hyvin ottaneet vakio-ohjelmiston sekaan. Ratkaisut ovat myös toimineet, kuten olemme toivoneet.

- Lisäksi on huomionarvoista, että rakennusala on sektori, jossa muutokset vaativat tyypillisesti paljon aikaa, ja meillä ratkaisut on saatu aika nopeasti käyttöön, Tissari summaa.

Suosittelija:

Maxtechin palveluiden avulla saamme tietoa tehdyistä töistä jo etukäteen, jolloin osaamme muun muassa paremmin ennustaa projektien palkkakuluja. Maxtechin ratkaisut säästävät myös työntekijöidemme aikaa tuntien kirjaamisessa. Onhan se nykyaikaa ja kätevää, kun kaikki onnistuu kännykkäsovelluksella tai verkkoselaimen kautta. Maxtechilta saa aina tukea ja he kuuntelevat meidän tarpeitamme. Myyntimiehelle on voinut soittaa melkein milloin vain.

Sami Tissari

Pinterest
Referenssin infoboxi
Maxtech logo

Tiedot

Tilaaja: Sikla Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Maxtech kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
IoT
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

työajanseuranta
työajanseurantajärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Maxtech kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Maxtech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Maxtech - Muita referenssejä

Maxtech - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia