Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monipuolisempaa ja kansainvälisempää testauskoulutusta

ReferenssiSovelto Knowitin kanssa tarjoaa entistä monipuolisempaa ja kansainvälisempää testauskoulutusta

Vuodesta 1999 alkaen toiminut Sovelto on maamme johtava ICT-osaamisen keskus, joka tarjoaa erilaisia ohjelmistokehitys- ja IT-alan kursseja tietoliikenne- ja viestintätekniikan alalla työskentelevien ihmisten ammattitaidon ylläpitämiseksi sekä kehittämiseksi.
Sovelton koulutuksissa on huomioitu laajasti myös testauksen kasvava rooli ohjelmistokehityksessä. Testauskoulutuksissaan Sovelto käyttää enimmäkseen ulkopuolisia testauskonsultteja tarjotakseen asiakasyrityksilleen korkealaatuisia testauspuolen koulutuspalveluja.

Knowitin testausyksikön ammattilaiset Sovelton kouluttajiksi

Sovelton ja Knowitin välinen testauskoulutusyhteistyö alkoi jo 2000-luvun alussa. Kattavasta testauksen ja ohjelmistokehityksen koulutustarjonnastamme valittiin ja räätälöitiin Sovelton julkiseen koulutustarjontaan parhaiten sopivat – ja yleisimmin kysytyt – koulutukset. Laadun varmistamiseksi koulutuksesta vastaavilla ISTQB-sertifioiduilla testausyksikön kouluttajillamme on myös vankka kansainvälisen tason teoreettinen testausosaaminen sekä merkittävät kontaktit kansainvälisiin testausyhteisöihin.

Yhä monipuolisempia kansainvälistä testauskehitystä seuraavia koulutuksia

Yhteistyössä kanssamme Sovelto pystyy tarjoamaan erittäin monipuolista, korkealaatuista ja pitkälti kansainvälistä testaamiseen ja laadunvarmistamiseen liittyvää koulutusta. Yksittäiset yritykset tilaavat koulutukset Soveltolta, joka hoitaa koulutusten markkinoinnin ja myynnin. Me puolestamme annamme Soveltolle eväät tarjota loppukäyttäjilleen niin valmiita kuin erikseen räätälöityjä huippuluokan testauskursseja. Testaus- ja laadunvarmistusyksikkömme kouluttajien ansiosta Sovelto voi järjestää nykyään myös ISTQB-sertifiointiin tähtääviä koulutuksia sekä suomeksi että englanniksi – aina perustasolta korkeimmille kansainvälisille tasoille saakka.

Säännöllisesti kerättävien koulutuspalautteiden valossa tyytyväisyys Sovelton kursseilla kouluttaneisiin sekä koulutusten sisältöön on korkealla: skaalalla 1–5 Koulutustemme keskiarvosana on peräti 4,5.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Knowit logo

Tiedot

Tilaaja: Sovelto

Lisätietoja

Yritysprofiili Knowit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Siirry yrityksen profiiliin Knowit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Knowit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Knowit - Muita referenssejä

Knowit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia