Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monipuolinen taloushallinto-ohjelmisto tuo selkeyttä konsulttiyrityksen arkeen

ReferenssiOffice of Ambassador Bruce J. Oreck on konsulttiyritys, joka hoitaa muun muassa entisen suurlähettilään puhuja- ja konsultointikeikkoja. Fivaldi otettiin käyttöön, kun yrityksen aiemmin eri järjestelmissä käytetyt myyntilaskut, palkat ja kirjanpito haluttiin liiketoiminnan kasvun myötä ajaa samaan järjestelmään. 

Talouspäällikkö Susanna From on vastannut yrityksen taloushallinnosta sen perustamisesta asti. 

– Meillä on käytössä Fivaldin kirjanpito, osto- ja myyntireskontra sekä palkkahallinto, Susanna kertoo.

Yrityksen taloushallinto haluttiin yhteen, kattavaan järjestelmään

Fivaldi otettiin käyttöön vuonna 2019, kun yrityksen liiketoiminta kasvoi. Tavoitteena oli yhdistää koko taloushallinto yhteen järjestelmään niin, että myös viranomaisraportointi olisi sujuvaa ja mahdollisimman vaivatonta. 

– Olimme pieni yritys, jolla oli myyntilaskut, palkat ja kirjanpito eri järjestelmissä. Liiketoiminnan kasvun myötä tulimme tilanteeseen, jossa tarkempi raportointi ja tilintarkastukset tulivat ajankohtaisiksi, Susanna From kuvaa tilannetta.

– Päätimme, että tarvitsemme yhden järjestelmän, jonka käyttöönotto vähentää omaakin työtä: sen myötä ei tarvitsisi erikseen täsmäyttää ja siirrellä tietoja eri paikoista exceleillä.

– Toivoimme löytävämme järjestelmän, mistä nämä kaikki moduulit löytyvät. Totesimme myös, että Fivaldin kaltainen tunnettu järjestelmä helpottaisi työtä myös viranomaisraportoinnin ja tilintarkastuksen näkökulmasta.

Käyttöönotossa tehty työ maksoi itsensä takaisin

Fivaldin käyttöönotto vaati jonkin verran työtä, mutta aikasatsaus kannatti: käytetty aika on maksanut itsensä takaisin sujuvan käytön muodossa. Käyttöönottoon ja uusiin tilanteisiin löytyi apua ja tukea Visman verkkokoulutusympäristöstä ja käyttäjäyhteisöstä. 

– Kävin Visma Talentista löytyviä, livenä pidettyjä koulutuksia, joissa pystyi kysymään näitä asioita. Sitten osa-alueiden määrityksiä tehdessäni katsoin videoita vielä tarvittaessa uudelleen, ja sitä kautta sain asetukset kohdilleen, Susanna kertoo.

Visma Community -käyttäjäyhteisöstä löytyi yksityiskohtaisempaa tietoa. Lisäksi Susanna hyödynsi yhteistyökumppaneiden ja verkostojen apua vaativimmissa asioissa. 

Monipuolinen palkkahallinto ja modulaarisuus ovat kasvavalle yritykselle tärkeitä

Office of Ambassador Bruce J. Oreckin henkilöstömäärä on ajan myötä vaihdellut. Kasvuvaiheessa, kun henkilöstöä on ollut enemmän, on Fivaldin palkkahallinto ollut erinomainen apu arjen pyörittämiseen.

– Yksittäinen paras asia Fivaldissa on palkkahallinto. Minulla on kokemusta monesta taloushallinnon ohjelmistosta, ja tässä on otettu erikoistilanteet parhaiten huomioon, kehaisee Susanna.

– Peruspalkkojahan pystyy tekemään joka ohjelmalla. Mutta kun näin tulorekisteriaikana tulee vastaan erilaisia erikoisuuksia, niin Fivaldissa pystyy niitä hoitamaan paljon paremmin kuin muissa ohjelmissa. Siksi se sopiikin meille hyvin.

Myös Fivaldin modulaarisuus – se, että ohjelmistosta voi ottaa käyttöön juuri ne osat, mitä yritys tarvitsee – saa kiitosta Susanna Fromilta. 

– Fivaldissa on kaikki yrityksessä tarvittavat osa-alueet. Ja jos yritys kasvaa ja laajenee, pystyy siihen ostamaan lisäpalikoita. Lisäksi Fivaldia kehitetään koko ajan, pysytään ainakin ajan hermolla, mitä ikinä sitten tuleekaan, hän viittaa taloushallintoalalla alati tapahtuviin viranomaismääräysten ja käytänteiden muutoksiin. 

Taloushallinnon hoitaminen itse on vaativaa, mutta palkitsevaa

Usein ainakin osa yrityksen taloushallinnosta on ulkoistettu tilitoimistolle. Susanna hoitaa kuitenkin koko taloushallinnon itse. Mitä hyötyä on siitä, että kokonaisuus hoidetaan talon sisältä?

– Toki se edellyttää sitä, että talossa on taloushallinnon osaamista ja kokemusta. Ja nimenomaan riittävän laaja-alainen ymmärrys ja osaaminen siitä, mitä taloushallintoon kuuluu ja mihin se vaikuttaa, Susanna kuvaa.

– Kun tekee itse, löytyy kaikki taatusti samasta paikasta. Tietotaito yrityksen tilanteesta on usein sen sisällä laaja-alaisempaa, ja samalla syvempää. Tilitoimistoissa on asiantuntemusta, mutta myös usein paljon asiakkaita, jolloin yksittäiseen asiakkaaseen ei tietenkään voi keskittyä samalla tavalla kuin omasta taloushallinnosta käsin. Oma taloushallinto näyttää myös kaikki nyanssit ja yksityiskohdat. 

Kun taloushallinto hoidetaan yrityksen sisältä, on ohjelmistotoimittajan sovellustuki tärkeä elementti työn sujuvuudessa. Tästä Susanna From antaakin Fivaldille plussaa:

– Asiakaspalvelu, johon voin lähettää kysymyksiä, tai sovellustuki, heidän vastausnopeutensa on tosi hyvä. He antavat täsmällistä ja hyvää apua.


Voisiko Visma Fivaldi olla oikea ratkaisu oman yrityksesi taloushallintoon? Tilaa maksuttomat kokeilutunnukset tästä ja kokeile Fivaldin ominaisuuksia 14 päivän ajan!

Suosittelija:

Fivaldissa on kaikki yrityksessä tarvittavat osa-alueet. Ja jos yritys kasvaa ja laajenee, pystyy siihen ostamaan lisäpalikoita.

Susanna From

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Office of Ambassador Bruce J. Oreck
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Susanna From

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

sähkonen taloushallinto
Visma Fivaldi
kirjanpito-ohjelma

Siirry yrityksen profiiliin Visma Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Software - Muita referenssejä

Visma Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia