Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moninaisuus ja yhdenvertaisuus ovat luonnollinen osa päivittäistä työtämme

Bloggaus

Työvoiman monimuotoisuus on hyvä Nordealla

Monimuotoisuus on siis lisääntynyt Nordean ylimmässä johdossa, mutta Nordean tulokset ovat hyvät myös muiden muuttujien suhteen: työntekijöiden ikärakenne, koulutustaustat ja työkokemus ovat monipuoliset. Työntekijöiden etnisen taustan kirjaaminen ei ole sallittua kaikissa maissa, mutta tiedämme, että Nordeassa puhutaan yli 50:tä kieltä, mikä kertoo myös kulttuurin monimuotoisuudesta. Lisäksi henkilöstö pääsee vaikuttamaan vahvasti henkilöstöryhmissä, jotka käsittelevät haasteita ja mahdollisuuksia sekä edistävät yhdenvertaisuutta.

Esimerkkejä Nordean työstä moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden parissa

  • Konsernissa on työntekijöiden vetämiä ryhmiä, jotka keskittyvät esimerkiksi sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin liittyviin asioihin (HLBTIQ+), monimuotoisuuteen, eri-ikäisyyteen, tasa-arvoon ja monikulttuurisuuteen Norjassa, Puolassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Virossa.  
  • Kehitämme jatkuvasti myös henkilöstöprosessejamme, kuten rekrytointia ja osaamisen johtamista, jotta varmistamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvoiset mahdollisuudet.  
  • Teemme jatkuvasti työtä lisätäksemme tietoisuutta moninaisuudesta ja yhdenvertaisuudesta Nordeassa, ja tämän tueksi on laadittu ohjeistuksia ja kehitetty työkaluja. Julkaisimme muun muassa 17. toukokuuta 2022 uudet ohjeet transsukupuolisten työntekijöiden tueksi. 
  • Let’s Talk -työkalumme avulla pidämme yllä vuoropuhelua, jolla halutaan estää kaikenlainen häirintä työpaikalla. Nordeassa ei hyväksytä minkäänlaista uhkailua, häirintää, väkivaltaa, kiusaamista eikä muuta vastaavaa epäasiallista kohtelua asiakkailta eikä työntekijöiden kesken. 
  • Ymmärrämme ennakkoasenteiden vaikutuksen ja koulutamme koko henkilöstön tunnistamaan tämän. Olemmekin kehittäneet uuden ennakkoasenteita käsittelevän koulutuksen, jossa keskitytään muun muassa asiakastapaamisiin.  
  • Nordea allekirjoitti eurooppalaisen monimuotoisuussitoumuksen maaliskuussa 2022 Norjassa, Puolassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Virossa.  

Lue lisää täältä:

https://www.nordea.com/fi/uutiset/moninaisuus-ja-yhdenvertaisuus-ovat-luonnollinen-osa-paivittaista-tyotamme

https://www.nordea.com/fi/uutiset/nordealle-hyvat-pisteet-nordic-diversity-index-selvityksessa

Pinterest
Nordea logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Siirry yrityksen profiiliin Nordea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordea - Muita referenssejä

Nordea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia