Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monikulttuuriset sekä monitoimittajaympäristöissä työskentely

BloggausMonitoimittajaympäristön projekteissa monien lankojen käsissä pitäminen sopivan napakasti on ehdottoman tärkeää, jotta päästään toivottuun lopputulokseen. Lisäksi on tärkeää kristallisoida mitä projektissa tavoitellaan, sekä selkeyttää eri toimijoiden roolit ja vastuualueet. Kommunikoinnin tärkeyttä eri sidosryhmien välillä ei voi koskaan korostaa liikaa. 

Sujuva yhteistyö vaatii avointa ja selkeää kommunikointia. Varsinkin eri kulttuureista tulevien henkilöiden välillä selkeän kommunikaation tarve korostuu. Puolin ja toisin on oltava tuntosarvet herkkänä tulkitsemaan, mitä toinen yrittää viestiä, jotta viesti ymmärretään varmasti oikein. Kommunikoinnista monikulttuurisessa ympäristössä olen oppinut, että tietyt asiat kannattaa keskustella etukäteen “offline” toisen osapuolen kanssa, sen sijaan, että asian nostaa yllättäen kokouksessa esille. Näin ei aseta henkilöä hankalaan tilanteeseen, jos hänen kulttuuriinsa ei kuulu vaikeiden asioiden suoraan sanominen. 

Monikulttuurisessa työyhteisössä työskentely on rikkaus, tosin kulttuurien hienoisilta yhteentörmäyksiltä ei voi välttyä. Eri kulttuureihin voi tutustua lukemalla kirjallisuutta, mutta parasta oppia saa työskenneltyä eri kulttuureista tulevien henkilöiden kanssa, sekä viettämällä vapaa-aikaa heidän kanssaan.

Pinterest
Graniitti Services Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Graniitti Services kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Omat tagit

monikulttuurisuus
monitoimittajaprojekti
vuorovaikutus

Siirry yrityksen profiiliin Graniitti Services kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Graniitti Services - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Graniitti Services - Muita referenssejä

Graniitti Services - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia