Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moneksin palvelut Googlen etusivulle Asiakkaita.comin toimesta

Referenssi

Projekti

Lähtökohta & Tavoite

Moneksin tavoitteena oli nostaa yrityksen palvelut Googlen etusivulle, ja haasteeseen vastaamaan valikoitui Asiakkaita.com.

Toimenpiteet:

Tavoitteen saavuttamiseksi suoritettiin laaja kilpailija-analyysi sekä avainsanatutkimus ja koko verkkosivuston sisältö suunniteltiin uudelleen ottaen huomioon arvon tuominen sivuston käyttäjille sekä hakukoneoptimoinnin parhaat käytännöt. Sisällön osalta Moneksilla oli halu sekä resurssit tuottaa tekstiä talon sisäisesti, joten Asiakkaita.comin tehtäväksi jäi rakentaa raudanluja SEO-strategia, jonka avulla tavoitteet saavutettaisiin. Yhteistyö projektin aikana oli tiivistä, sisältäen kuusi tapaamista asiakkaan kanssa sekä jatkuvaa vuorovaikutusta puhelimitse ja sähköpostitse. Tiivis yhteistyö varmisti, että molempien osapuolten visiot ja tavoitteet olivat synkronoituja koko projektin ajan.

Tulokset:

Huolellisesti suunniteltu SEO-strategia tuotti tulosta: Moneksin palvelut nousivat Google-hakutulosten etusivulle. Tämä osoittaa, että strateginen sisällön suunnittelu ja sen tuotanto voivat tuoda merkittävää lisäarvoa palveluyrityksille. Arvon voi kiteyttää yhteen lauseeseen: Kun asiakkaasi hakevat palveluitasi Googlesta, haluat olla se tulos, jota he klikkaavat.

Yhteenveto:

Moneks lähti matkaan tavoitteenaan uudistaa yleisilmettään ja parantaa yrityksen näkyvyyttä verkossa, ja Asiakkaita.com osoitti olevansa oikea kumppani tällä matkalla. Yhteistyön tuloksena syntyi verkkosivusto, joka heijastaa Moneksin brändin arvoja ja löytyy hakukoneesta, kun heidän asiakkaansa etsivät.

Suosittelija:

"Optimoinnin yhteydessä uusimme verkkosivujemme sisällön käytännössä kokonaan. SEO-optimoinnin laadukkuuden ja sen toteutuksen erinomaisen hinta-laatusuhteen vuoksi helppo suositella."

Kai Fagerlund

Pinterest
Referenssin infoboxi
Asiakas Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Moneks-Siivous Oy
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kai Fagerlund

Lisätietoja

Yritysprofiili Asiakas Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

SEO - Hakukoneoptimointi

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

seo-auditointi
seo-strategia

Siirry yrityksen profiiliin Asiakas Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiakas Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Asiakas Group - Muita referenssejä

Asiakas Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia