Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Modernit työkalut ja modernit työtavat – mitä muutos oikeasti vaatii?

BloggausJos olet kävellyt rouva tai herra budjetin luokse ja pyytänyt rahaa muutoksen johtamiseen tiedät, että se on usein jotain aivan muuta kuin pala kakkua. Rouva tai herra budjetti antaa todennäköisesti huomattavasti helpommin rahaa, kun kyse on esimerkiksi laitteista, ohjelmistojen lisensseistä tai käyttöönottokoulutuksista. 

Tämä johtunee siitä, että jälkimmäisten asioiden perustelu on usein helpompaa kuin edellisten. Kyse on hyvin konkreettisista toimenpiteistä, joista budjettikin näkee millaista vastinetta rahoille saa. Ja toki ilman laitteita, lisenssejä ja koulutuksia on vaikea ylipäätään tehdä minkäänlaista tietotyötä. Niitä tarvitaan.

Mutta, jälkimmäisessä vaihtoehdossa ei ole tänä päivänä mitään pointtia ilman ensimmäistä eli muutoksen johtamista. Muutoksen johtaminen on abstrakti asia, joka on vaikea myydä. Siitäkin huolimatta, se kannattaa kuitenkin tehdä.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia