Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Modernit IT-palvelut

BloggausMikä on nykyaikaisten IT-palveluiden tila tänä päivänä? Kuinka pystytään varmistamaan, että käyttäjät pysyvät tehokkaina ja onnellisina 24 tuntia vuorokaudessa riippumatta siitä, missä he työskentelevät?

Chilit toteutti yhteistyössä Applixuren ja HP:n kanssa seminaarin, jossa keskityttiin loppukäyttäjien moderneihin työasemapalveluihin.


Chilit Oy (Risto Majoinen): Pikantti 360 -työasemapalvelut

Chilitin ratkaisuarkkitehti Risto Majoinen keskittyi esityksessään loppukäyttäjän pilvipohjaisiin työasemapalveluihin todella laaja-alaisesti. Yksittäisen tietokoneen tai ohjelmiston koko elinkaari voidaan nykypäivänä hoitaa helposti oikeilla työkaluilla ja huolehtimalla tietoturvaan liittyvistä asioista.

Riston esityksessä painotettiin suurta muutosta työn tekemisen käytännöissä. Tämän päivän työntekijät hoitavat asioita myös virallisten toimistotyöaikojen ulkopuolella, jopa maailman toiselta laidalta, erilaisten verkkoyhteyksien avulla. Yrityksen IT-palvelun on otettava nämä asiat huomioon ja mahdollistettava käyttäjille tuottavuus mistä ja milloin tahansa.

Pilvipohjaiset työasemapalvelut mahdollistavat nykyaikaisen työnteon millä laitteella tahansa, mistä tahansa ja mihin aikaan tahansa. Kun omat tiedostot, sovellukset ja työtila tulevat pilvestä, on työnteko helppoa ja vaivatonta. Kaiken täytyy tapahtua kuitenkin turvallisuutta riskeeraamatta, jolloin päätelaitteen, sovellusten ja tiedostojen pitää olla suojattu uusimpia teknologioita käyttäen.

Pikantti 360 -palvelu kattaa koko palvelukokonaisuuden käyttäjän taskusta pilveen, jolloin käyttäjä voi keskittyä oman työn tekemiseen.


Applixure (Harri Turtiainen): Sinun on mitattava, jos haluat todistaa

Applixuren toimitusjohtaja Harri Turtiainen esitteli tekniikkaa, jonka avulla voidaan mitata laitteistojen ja ohjelmistojen reaaliaikaisia tietoja.

”Käyttäjien tuottavuus on aina päätavoitteena. Jotta käyttäjät pysyisivät tuottavina, he tarvitsevat digitaalisia työkaluja, jotka toimivat. Tällaisten työkalujen tarjoamiseksi tarvitaan ennakoivia IT-palveluprosesseja, jotka perustuvat reaaliaikaisiin tietoihin.”

Vaikka perinteiset IT-tukipalvelut pystyvät reagoimaan käyttäjien ilmoittamiin ongelmiin, ennustavat prosessit pyrkivät estämään nämä ongelmat jo etukäteen. Tietoja virheellisestä laitteistosta ja ohjelmistosta voidaan automatisoida osana IT-palveluprosesseja.

Applixuren visuaalisten raporttien avulla yritykset, kuten Chilit, voivat käydä avointa keskustelua asiakkaidensa kanssa. Näin he voivat yhdessä etsiä parannusalueita ja seurata IT:n laatua.


HP (useita esiintyjiä): Suojaa kaikki laitteesi


Tapahtuman järjestäjänä toiminut HP Finland järjesti kävijöille myös esittelyn HP:n tulevista tuotteista ja palveluista. Uusien tuotteiden suunnittelussa on panostettu erityisesti turvallisuuteen sekä esteettisen miellyttävään suunnitteluun.

Nykypäivän ammattilaisille on tärkeää, että laitteet ovat nopeita ja kevyitä, näyttävät hyvältä ja ovat käyttökelpoisia missä tahansa. HP:n uutuuksiin kuuluu esimerkiksi sisäänrakennettu näyttösuoja, joka suojaa näkyvän sisällön uteliailta katseilta.

HP korosti tietoturvan tärkeyttä muissakin laitteissa kuin tietokoneissa ja älypuhelimissa. Kaikki liitetyt laitteet, mukaan lukien tulostimet ovat alttiita tietoturvauhkille. HP onkin nostanut tulostinten tietoturvan aivan uudelle tasolle BIOS-suojauksen, sallittujen sovellusten listaamisen sekä jatkuvan tunkeutumisen eston avulla. Katso HP:n The Wolf sarjaa ja pohdi ovatko teidän laitteenne turvallisia.

Pinterest
Chilit Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Chilit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Auditointi
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut
Käyttäjähallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

IBM
Microsoft
Oracle
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

tietoturvallisuus
HP
IT-tuki
IT-palvelut
Modernit IT-palvelut yrityksille
modernityö
applixure
the wolf
it-tukipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Chilit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Chilit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Chilit - Muita referenssejä

Chilit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia