Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Modernin työn johtaminen on vaikeaa - Fingertip tekee siitä helpompaa natiivisti Microsoft Teams -alustalla

Bloggaus

Miltä organisaationne päätöksenteko näyttää?

Kokemuksemme mukaan yleisin haaste organisaatioissa on se, että päätöksenteko on tuskastuttavan hidasta, kun jokaisen asianosaisen päätöstä voi joutua odottelemaan jopa kuukausikaupalla ja työt jäävät sen takia roikkumaan. 

Päätösten ylöskirjaamista harrastetaan hävettävän huonosti. Pystymme harvoin vastaamaan milloin ja mikä päätös on tehty, kuka sen teki ja miksi, sekä missä vaiheessa mahdollinen toimeenpano etenee. Tämän läpinäkyvyyden lisääminen tuo selvää lisäarvo jokaisen tietotyöntekijän jokaiseen päivään. Oma työ on helpompi suhteuttaa organisaatioon, ja roolit ynnä vastuut ovat selkeämpiä. Pystymme perustelemaan tehtyjä valintoja paremmin ja uskomme päätöksenteon laatuun kasvaa.

Fingertip vastaa juuri tähän haasteeseen tuomalla vahvasti osallistavan päätöksenteon Teams-alustalle – pois sähköposteista ja tiedostoista. Paremmista päätöksistä hyötyvät kaikki: Asiakkaat, organisaatio ja yksittäiset työntekijät. Ne vähentävät epävarmuutta, odottamista ja virheiden toistumista.

Fingertip for Microsoft Teams -pilotti

Juuri nyt haemme edelläkävijäorganisaatioita pilotoimaan ketterää, digitaalista päätöksentekoa osana johtamista ja päivittäistä työtä. Fingertip tuo päivittäisen päätöksenteon ja johtamisen Microsoft Teams -alustalle. Fingertip vie päätökset nopeammin maaliin ja varmistaa korkean laadun päätöksenteossa. Se vähentää päivittäisiä keskeytyksiä ja informaatiotulvaa kanavissa. Fingertippiä voi käyttää niin luovaan ongelmanratkaisuun kuin työn jakamiseen, tai vaikka strategian asettamiseen.

Fingertip-sovelluksen lisäksi digitaalisen päätöksenteon pilottipakettiin kuuluu organisaatiosta valitulle ryhmälle sopivat valmennukset päätöksenteon eri osa-alueilta. 

Fingertip on modernin johtamisen ja työn muotoilun digitalisoinnin suomalainen edelläkävijä. Tarjoamme sekä palvelumuotoilun ja räätälöidyt ratkaisut että valmiita tuoteratkaisuja älytyön ja johtamisen keskeisimpiin toimintoihin.

Lue lisää Fingertipin ratkaisusta sivuiltamme (englanniksi): https://www.fingertip.org/solutions/fingertip-for-microsoft-teams/

Pinterest
Fingertip logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fingertip kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Teknologia

Microsoft
Sharepoint

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Teams
MS Teams
remote working
leadership
decisionmaking

Siirry yrityksen profiiliin Fingertip kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fingertip - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fingertip - Muita referenssejä

Fingertip - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia