Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Modernille yrityskampukselle toimivat verkkosivut

ReferenssiSalo IoT Campus on uuden ajan yrityskampus, joka tarjoaa palvelu- ja tilaratkaisuja suurillekin ideoille. Campuksen tiloissa majailee niin modernin teknologian kehittäjiä kuin palvelualan ammattilaisiakin. Campuksen missiona on olla Euroopan johtava ja halutuin teknologiakehityksen innovaatioyhteisö, jossa yritykset menestyvät muita alan yrityksiä paremmin.

Kyseessä on Whitestonen (Louhos Digital osti Whitestonen liiketoiminnan vuonna 2020) pitkäaikainen asiakas, ja verkkosivut suunniteltiin vastauksena yrityksen muuttuneisiin tarpeisiin. Aiemmin Campukselle oltiin tehty esimerkiksi digitaalista markkinointia sosiaalisen median ja Googlen puolella.

Työ käynnistettiin, sillä rakenteellisesti selkeille verkkosivuille oli merkittävä tarve. Verkkosivuprojektin tavoitteena oli luoda selkeä ja rakenteellisesti toimiva sivusto, joka tuottaa liidejä yritykselle ja näin ollen tukee sen menestystä ja kasvua. Verkkopalvelun haluttiin myös luovan käyttäjälle vahvan tunteen Campuksen yhteisöllisyydestä.

Projekti aloitettiin optimointianalyysillä, jonka avulla mietittiin, miten sisältöjä saataisiin vietyä parempaan suuntaan. Sivuille on upotettu tilanmyyntiportaali, joka helpottaa yhteydenottoa. Sivusto on integroitu hakemaan kuvia uudelle työmaalle asetetusta kamerasta. Kuvat päivittyvät laajennusprojektisivulle, josta näkee livenä viimeisimmän stillkuvan. Toinen erikoisuus on sivujen kiinankielinen versio.

Projekti oli molempien osapuolten näkökulmasta menestys. Louhoksen ja Salo IoT Campuksen yhteistyön seurauksena modernin yrityskampuksen tuotantotilat ovat tupaten täynnä, ja yritys on saanut paljon uusia asiakkuuksia. Viimeisimpänä iloisena yllätyksenä Campuksen suositusten kautta myös Louhos on saanut uusia asiakkuuksia.

Salo IoT Campuksen verkkosivuihin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Suosittelija:

“Projekti meni sujuvasti ja lopputulokseen oltiin tyytyväisiä. Saatiin mitä tilattiin.“

Jukka Vakula

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Salo IoT Campus
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jukka Vakula

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia