Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moderni taloushallinto franchising- ja ketjuyrityksille

BloggausFranchising on liiketoimintamallina erinomainen tapa monistaa toimivaa liiketoimintakonseptia ja laajentaa palvelun tai tavaran saatavuutta itsenäisten yrittäjien innolla laajemmalle asiakasjoukolle. Itsenäisten yrittäjien määrän kasvaessa haasteet ketjukokonaisuuden talousohjauksen kasassa pitämiseksi kuitenkin kasvavat ja ketjun johdolta vaaditaankin erinomaisia hallinnollisia taitoja. Kasvun ja toiminnan hallinnoimisen ytimessä ovatkin yhtenäiset toimintamallit, läpinäkyvä moderni taloushallinto ja eri yksiköiden vertailukelpoisuus. Myös yritysten terve kannattavuus ja yrittäjien taloudellinen menestyminen on tärkeää toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi. Tässä kumppaniksi kannattaa valita taho, joka on keskittynyt nimenomaan franchising-segmentille rakennettaviin taloushallinnon palvelukonsepteihin.

Kokonaisvaltainen kumppanuus ja yhteneväinen raportointi


Staria toimii useiden franchising-ketjujen kumppanina auttaakseen asiakkaitaan ketjutoimintaan liittyvissä haasteissa. Asiakasketjut eivät saa palveluna pelkkää kirjanpitoa tai palkanlaskentaa – he saavat oman liiketoiminnan kumppanin. Uusimpiin ketjuasiakkuuksiimme kuuluva, hoivapalveluita tarjoava Alina on lähtenyt asiakkaaksi mm. juuri kokonaisvaltaisen kumppanuuden vuoksi. ”Halusimme kumppaniksi taloushallinnon ammattilaisen, joka osaltaan vahvistaa Alina-yrittäjille annettavaa tukea ja palvelua”, Alinan toimitusjohtaja Satu Jäntti kertoo.

Ketjupalvelukonsepti mahdollistaa ketjun menestymisen yhden kumppanin ja reaaliaikaisen tiedon avulla. Keskittämällä talous- ja palkkahallinto ketjulle nimettyyn palvelutiimiin varmistetaan tietojen yhdenmukaisuus ja vertailukelpoisuus. Jos taloustietoja yhdisteltäisiin eri tilitoimistoista, se hidastaisi raportointia ja vaikeuttaisi kokonaiskuvan muodostamista ketjun tilanteesta. Yksittäisten ketjuyritysten taloustietojen eroavaisuudet poistuvat, kun toiminnat yhtenäistetään ja alakohtaiset sekä ketjun sisäiset talouslukujen vertailut ovat ajantasaisia.

Tällainen parannus koettiin myös Kiinteistömaailmalla, kun ketju aloitti yhteistyön kanssamme. ”Aika ennen yhteistyötä oli ketjujohdon näkökulmasta kaoottista, sillä parhaimmillaan 78 tilitoimistoa hoiti ketjuyrittäjien taloushallintoa. Lopputuloksen laatu ei ollut tasaista. Yhteistyökumppaniksi valikoitui Staria ja yhteistyön alussa luotiin yhdessä toimivan taloushallinnon konsepti”, Kiinteistömaailman varatoimitusjohtaja Marina Salenius pohtii.

Liiketoimintaa pystytään kehittämään aivan eri tasolle, kun päästään käsiksi luotettaviin lukuihin ilman ketjuyrityksien eroista johtuvia tekijöitä. Reaaliaikaisten, luotettavien ja yhtenäisten talousmittareiden avulla ketjujohto voi keskittyä yhä paremmin ketjun liiketoiminnan kehittämiseen ja reagoida nopeasti muutoksiin. Talouden parannettavat osa-alueet selviävät selkeistä, graafisista esityksistä nopeasti. Starian tuottamat taloustiedot ovat yrittäjän ja ketjujohdon käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta, joten niitä on helppo tutkia ja tarkastella missä vain.

Moderni taloushallinto kasvun tukena

Hallinnollisten prosessien kehittämistä kannattaa miettiä satsauksena liiketoiminnan tulevaisuuteen. Ammattitaitoinen ja luotettava kumppani säästää ketjujohdolta aikaa ja rahaa sekä tuo ammattimaisen talousnäkökulman yrittäjälle, jonka oma ydinosaamisalue on usein liiketoiminnan asiakasrajapinnassa. Uskomme toimivan kumppanuutemme tuomaan lisäarvoon ja olemme saaneet siitä myös ketjuyrittäjiltämme positiivista palautetta: ”Kiitos kaikesta: tuesta, neuvoista ja huolenpidosta. On mukava tietää, että joku huolehtii tärkeistä asioista ja aikatauluista. Neuvoa voi aina kysyä ja vastaukset annetaan nopeasti. Olette rautaisia alanne ammattilaisia ja hyviä tyyppejä.”

Franchisingketjujen referensseihin kuuluvat yllämainittujen yritysten lisäksi mm. Laatutakuu ja Arnolds. Franchising-segmentti on jatkossakin yksi tärkeimmistä Starian liiketoiminta-alueista, jonka kehittämiseen panostamme vahvasti. Lue lisää mielenkiintoisia asiakastarinoita ja tutustu ratkaisuihimme.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kiinteistöala
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

franchising
ketjuyritys
taloushallinnon ulkoistaminen

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia