logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Moderni taloautomaatiojärjestelmä

ReferenssiControl Intelligence Oy on kehittänyt kattavan ja monipuolisen Talomat-taloautomaatiojärjestelmän niin pienten kuin suurtenkin kiinteistöjen hallintaan. Järjestelmä yhdistää kaikki kodin järjestelmät yhteisen ohjauksen alle. Järjestelmän tarjoaa ratkaisun, joka parantaa merkittävästi niin kiinteistön turvallisuutta kuin energiatehokkuuttakin. Talomat-järjestelmän toiminnoilla mm. palo-, murto- ja kosteusturvajärjestelmiä sekä koko kiinteistön valaistusohjausta on helppo käyttää ja hallinnoida. Järjestelmään integroitavien aurinkopaneelien tai muiden energianlähteiden avulla esim. vapaa-ajan asunnosta voidaan tehdä sähkön suhteen täysin omavarainen tai ainakin varmistaa esim. pakasteiden säilyvyys ja valaistuksen toimivuus sähkökatkojen aikana.

Digitalisaation edetessä myös taloautomaatiojärjestelmiin kohdistuu uusia vaatimuksia käytettävyyden ja ominaisuuksien osalta. Erityisesti kuluttajat haluavat automaatiojärjestelmiltä vastaavaa käyttömukavuutta, johon ovat tottuneet älypuhelimissa ja muissa päivittäin käyttämissään laitteissa. Toisaalta uusi teknologia tarjoaa mahdollisuuksia tehdä asioita uusilla tavoilla – komponenttien halventumisen ja ohjelmistojen kehittymisen myötä järjestelmiin voidaan integroida enemmän toiminnallisuutta ja parantaa käyttökokemusta merkittävästi perinteisiin ratkaisuihin verrattuna.

Control Intelligence halusi uudistaa Talomat-järjestelmän ohjausta tuomalla järjestelmään modernin kosketusohjauksella toimivan ohjauspaneelin. Ohjauspaneeliin haluttiin yhdistää useamman vanhan ohjauslaitteen toiminnallisuus sekä modernisoida käyttöliittymä huipputasolle. Ohjauspaneelin tehokkaampi laitteisto mahdollisti myös osittain aiemmin automaatiojärjestelmän puolella olleen toiminnallisuuden keskittämisen yhteen paikkaan.

Control Intelligence valitsi Cinian kumppaniksi kehittämään uudistetun ohjauspaneelin toiminnallisuutta ja käyttöliittymää. Projekti toteutettiin ketterän ohjelmistokehityksen menetelmillä. Lopputuloksena saatiin ratkaisu, jossa yksi laite korvaa useita aiemmin erilaisiin tarkoituksiin tarvittuja ratkaisuja. Samalla käyttöliittymää ja käyttökokemusta saatiin merkittävästi parannettua. Ohjelmisto toteutettiin moderneilla web-teknologioilla, mikä mahdollistaa jatkossa järjestelmän ohjaamisen myös pilvipalvelun kautta.

Suosittelija:

Toiminta Cinian kanssa on ollut suoraviivaista ja tehokasta. Ohjelmistokehityksen ammattilaisina he huolehtivat siitä, että tarvitsemamme toiminnallisuus tuli toteutettua ja meidän ei tarvinnut huolehtia siitä mitkä ovat sopivimmat ja turvallisimmat teknologiat haluttuun lopputulokseen. Toteutettu ratkaisu vastaa tarvettamme ja tarjoaa meille kilpailuetua, mikä auttaa meitä kasvattamaan järjestelmämme myyntiä.

Tommi Revonniemi, Hallituksen Puheenjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cinia Oy

Tiedot

Tilaaja: Control Intelligence Oy
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jukka Hornborg

Lisätietoja

Cinia Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Omat tagit

kiinteistöautomaatio
Kiinteistöhallinta
kiinteistöalan ohjelmistotalo
kiinteistötekniikka
kiinteistötietojärjestelmä
kiinteistöturvallisuus
taloautomaatio
taloautomaatiojärjestelmä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Open source
Angular
Java
Javascript
Linux

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Cinia Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinia - Muita referenssejä

Cinia - Muita bloggauksia

Siirry Cinia Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia