Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Modbus-laite langattomasti kiinni pilveen

BloggausAjattelin kirjoittaa muutaman sanan aiheesta, johon törmäämme usein asiakastapaamisissamme. Niissä yksi keskeinen taikasana on Modbus. Jos yrityksenne kehittää laitetta, jossa on modbus-väylä, tämä voi olla sinulle hyödyllistä luettavaa.

Moni yhteistyökumppanimme kehittää ja myy laitteita, joilla on jo pitkä kaupallinen historia. Laitteita on myyty vuosikaudet kansainvälisille markkinoille. Ne ovat kilpailukykyisiä ja ominaisuudet on hiottu innovaatioilla niin pitkälle kuin suinkin mahdollista. Tämä tie kuitenkin alkaa olla käyty loppuun ja uusia ideoita pitää löytää jostain.

Seuraava askel, josta kilpailukykyä pyritään löytämään on yksinkertainen ja suoraan IoT-maailman ytimestä: laite kiinni verkkoon ja mietitään miten näin saatavasta tieto muutetaan hyödyllisiksi ominaisuuksiksi tai rahalla myytäväksi palveluksi. Voisiko esimerkiksi luvata nopeampaa vasteaikaa vikoihin, matalampia kuluja jälkimarkkinoinnille tai vaikka pidempää takuuta?

Näitä ideoita pyörii yleensä paljon pöydällä, kun keskustelemme asiakkaidemme kanssa. Mutta ei ole oikein varmuutta mikä niistä tarttuu parhaiten asiakkaille? Tähän haasteeseen pystyy vastaamaan parhaiten ketterällä kokeilumallilla. Ennenkuin kannattaa investoida isoon kehityshankkeeseen, kannattaa testata eri ideoita mahdollisimman nopeasti oikeilla käyttäjillä.

Tähän hommaan olemme kehittäneet äärettömän nopean tavan päästä testaamaan ideaa oikeissa ”ihmiskokokeissa”. Pystymme liittämään modbus-laitteesi langattomasti verkkoon ja rakentamaan ensimmäisen käyttäjäkokeilun parhaimmillaan viikossa. Tällä tavalla selviää nopeasti, kiinnostaako kerätty tieto asiakasta ja voitko tarjota myyntimiehillenne jotain aivan uutta asetta salkkuun. Yhteystapa katsotaan tapauskohtaisesti, se voi olla uutta NB-IoT tai LTE-M tekniikkaa tai vaikkapa bluetooth, jolla saat datan näkyviin käyttäjän puhelimeen ja siitä edelleen taustajärjestelmään.

Homma toimii UnSeen Labs-mallimme mukaisesti, joka on ketterä tapa kokeilla uusia ideoita ja testata niitä elävässä elämässä. Kun saat käytännön kokemuksia ja palautetta asiakkailta, on paljon helpompaa tehdä päätös investoinnista uusien palveluiden kehittämiseen.

Aloita oppiminen jo tänään ja ota yhteyttä niin katsotaan mistä saadaan teille uutta vipinää liiketoimintaan!

Pinterest
UnSeen Technologies logo

Lisätietoja

Yritysprofiili UnSeen Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ohjelmistokehitys
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Android
iOS
Angular
Node.js
React
C#
C++

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

UnSeenLabs

Siirry yrityksen profiiliin UnSeen Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

UnSeen Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

UnSeen Technologies - Muita referenssejä

UnSeen Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia