Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiilisovellus vai mobiilisivu?

BloggausKun käynnistämme mobiililaitteisiin kohdistetun palvelun suunnittelun ja toteutuksen, niin törmäämme vääjäämättä kysymykseen millä teknologialla se kannattaa toteuttaa. On tehtävä siis päätös siitä, halutaanko tehdä asennettava applikaatio vai verkossa toimiva mobiilioptimoitu verkkosivu.

Moni meistä ehkä sekoittuu vähän näiden termien alle, koska emme täysin ymmärrä mitä eroa kahdella eri vaihtoehdolla on. Kumpikaan vaihtoehto ei ole huono, mutta niiden käyttötarkoitukset ja mahdollisuudet ovat hyvin erilaisia.

Eri tekniikoilla saavutetaan siis eri asioita. Jos esimerkiksi lähtökohtana on käyttökokemus on natiivisovellus tällä hetkellä parempi. Käyttäjät kokevat asennettavan palvelun omaksi. Verkossa olevaa sivua taas voidaan päivittää milloin vain, mutta käyttäjä saattaa kokea sen epäystävällisenä palveluna. Verkossa toimivalla palvelulla voidaan kuitenkin saavuttaa välittömästi kaikki käyttäjät eli se voi toimia nopeasti toteutettavana lisäpalveluna.

Helpottaaksemme sinun ostopäätöstäsi, listasimme tähän kummankin toteutustavan hyviä ja huonoja puolia. Lue lisää ja yhteenveto Sarkaimen sivulta -> mobiilisovelluskehitys

Pinterest
Sarkain Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sarkain kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React Native

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Sarkain kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sarkain - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sarkain - Muita referenssejä

Sarkain - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia