Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiililaitehallinta modernisoi kuljetusyrityksen tietoturvan

BloggausMobiililaitteet ovat erottamaton osa modernia logistiikkaketjua. Niitä hyödynnetään muun muassa navigoimiseen, ajopäiväkirjan ylläpitoon ja vastaanottajien kuittauksiin. Pienen kokonsa ansiosta ne tekevät kuljettajien työstä helpompaa ja tehokkaampaa – kaikki kulkee mukana näppärästi mobiilissa.

Mobiililaitteiden tietoturva on usein laiminlyöty – ota mobiililaitteet haltuun

Kääntöpuolena kuitenkin on, että nyt yrityksen arvokas liiketoimintadata kulkee ympäri maailmaa. Mobiililaitteet pitävät sisällään liiketoimintakriittistä dataa, joka on tärkeää suojata. Silti liian usein mobiililaitteiden tietoturvaa laiminlyödään.

Mobiililaitehallinnalla saadaan selkeä näkymä laitekantaan

Erityisesti logistiikka-alalla IT-osastolla on täysi työ pysyä perässä laitekannan nykytilasta ja tietoturvan tasosta. Mobiililaitehallinnalla myös tabletit ja puhelimet saadaan laiteylläpidon piiriin helposti ja vaivattomasti. Yksi näkymä kertoo, mitä laitteita kuljettajilla on käytössään ja mikä on laitteen suojauksen taso.

Jos jokin tärkeä tietoturvaohjelma puuttuu, se voidaan ladata laitteelle etänä. Sama koskee myös muita liiketoiminnan ohjelmistoja, kuten ajopäiväkirjaa tai ERP:iä. Mobiililaitehallinnalla voidaan siis varmistaa, että uuden kuljettajan laitteessa on kaikki tarpeelliset ohjelmat saatavilla ja ajantasalla.

Mobiililaitehallinta ei häiritse käyttäjäänsä

Yleisin mobiililaitehallinnan myytti on, että se mahdollistaisi käyttäjän seuraamisen. Tämä ei ole teknisesti mahdollista. Laitteen käyttöön voidaan tehdä määrityksiä tietoturvan parantamiseksi, mutta niillä ei ole mitään tekemistä käytön seuraamisen kanssa.

Kenties yleisin yrityksiä koskeva tietoturvauhka on liian helpot salasanat. Mobiililaitehallinnalla voidaan määrittää mobiililaitteisiin esimerkiksi lukituskoodin asettaminen pakolliseksi toiminnoksi. Lisäksi asetuksia voidaan määrittää sovelluskohtaisesti esimerkiksi niin, että asiakastietoihin pääsee käsiksi vain kaksivaiheisen tunnistautumisen kautta.

Tietoturva on taattu myös yllättävissä tilanteissa

Mobiililaitehallinta suojaa yllättävissäkin paikoissa. Kuljettajat ehtivät päivän aikana matkaamaan monta sataa kilometriä. Jos illalla huomaa, että puhelin on kadonnut, on sen löytäminen todella vaikeaa. Mobiililaitehallinnalla laitteet voidaan etälukita tai etäpyyhkiä. Yksinkertainen toiminto, joka varmistaa, että liiketoimintakriittinen data on aina suojassa.

Haluatko lukea lisää? Lue koko artikkeli blogistamme.

Yrityksesi mobiililaitteiden tietoturva nykyaikaan? Aloitetaan demolla

Haluatko nähdä, miten mobiililaitehallinta toimii käytännössä? Varaa maksuton demo mobiililaitehallinnan asiantuntijaltamme.

Klikkaa sivuillemme ja varaa demo

Pinterest
Triuvare Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Triuvare kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Triuvare kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Triuvare - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Triuvare - Muita referenssejä

Triuvare - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia