Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miten webinaarit toimivat inbound-markkinoinnissa?

BloggausLyhyt vastaus otsikon kysymykseen: webinaarit toimivat inbound-markkinoinnissa varsin hyvin. Tässä artikkelissa kerromme miksi webinaareja kannattaa testata osana sisältömarkkinointistrategiaa ja mitä hyötyä niistä on B2B-markkinoinnissa.


Webinaarien suosio on hurjassa nosteessa

Webinaarien suosio on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti. Osittain suosiota selittää äänikirjojen, podcastien ja muiden audiosisältöjen lisääntynyt kulutus, mutta myös webinaarien tuottamat hyvät tulokset, jotka syntyvät suhteellisen pienellä vaivannäöllä. Webinaarien avulla on esimerkiksi helpompi tavoittaa B2B-kohderyhmään kuuluvia henkilöitä kuin esimerkiksi kutsuvierastapahtumissa, joiden järjestäminen vaatii huomattavasti enemmän resursseja.

Olemme päässeet todistamaan webinaarien kasvavaa suosiota järjestämissämme PowerWebinaareissa. Esimerkiksi yhdestä webinaarista laskimme, että jopa 90% sinne saapuneista kuunteli webinaarin loppuun asti! Tämän lisäksi webinaarin sisällöstä on helppo kysyä ja saada palautetta webinaariin osallistuneilta henkilöiltä, mikä taas helpottaa sisältömarkkinoinnin suunnittelua jatkossa.

Webinaarit ovat myös oiva tapa tuoda esiin organisaationne omia asiantuntijoita. Webinaarissa he pääsevät kasvattamaan omaa asiantuntijakuvaansa uuden yleisön edessä ja toisaalta tavoittamaan kuulijoita oman verkostonsa kautta mukaan webinaariin. Webinaareja kannattaakin markkinoida sosiaalisessa mediassa tapahtumien tapaan. Lue lisää onnistuneesta tapahtumamarkkinoinnista.

Jatka artikkeliin tästä.

Pinterest
PowerMarkkinointi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili PowerMarkkinointi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Siirry yrityksen profiiliin PowerMarkkinointi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PowerMarkkinointi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PowerMarkkinointi - Muita referenssejä

PowerMarkkinointi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia