Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miten selätämme osaajapulan?

Bloggaus

Onko osaajapula p*skapuhetta? Meille on.

Vaikka me Codemenillä emme osaajapulaa ongelmaksi kokisikaan, tiedostamme sen olevan todellinen haaste monelle yritykselle. Olemme omalta osaltamme lähteneet ratkaisemaan asiaa etsimällä jatkuvasti lisää osaavia jäseniä laajentuvaan osaajien verkostoomme ja ennen kaikkea rekrytoimalla laajasti ja ennakkoluulottomasti. 

Käytössämme on kehittämämme älykäs alusta, Caleo, joka tekee ICT-asiantuntijoiden hankinnasta, hallinnasta ja myynnistä tehokasta sekä vaivatonta. Tämä yhdistettynä yli 5000 ammattilaisen joukkoomme takaa, että lupaamamme 30 sekuntia tekijän löytämiseen ei myöskään ole p*skapuhetta.

Epärealistiset vaatimukset karkottavat hakijoita

Näinä päivinä moni yritys myös ajaa itsensä ahtaalle vaatimalla uusilta työntekijöiltä epärealistisia tai työtehtävään tarpeettomia asioita. Yli 5 vuoden työkokemus ”junior developerille” ei houkuttele nuorempia, usein äärettömän osaavia ja innovatiivisia, hakijoita, vaan voi pikemminkin lannistaa alasta kiinnostuneita ja sille haluavia. Onkin hyvä päästää mahdollisista ummehtuneista käsityksistä ja ennakkoasenteista eroon rekrytoimalla laaja-alaisemmin sekä avarakatseisemmin.

Lue lisää: https://www.codemen.fi/onko-osaajapula-pskapuhetta/

Pinterest
Codemen Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

osaajapula

Siirry yrityksen profiiliin Codemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Codemen - Muita referenssejä

Codemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia