Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Miten saat yrityksesi ansaitsemaan satoja tuhansia voittoa monista eri sijainneista

BloggausOta käyttöön etätyömahdollisuudet!

Ymmärrys, että työskentely on mahdollista myös toimiston ulkopuolella on monella puolella saavuttamassa vankkaa perustaa. Etätyöskentelyä toteuttavat Virolaiset yritykset saavat vuosittain erikoismerkinnän ja julkisen tunnustuksen. Työmarkkinoiden hurjassa kilpailussa on tämänlainen tunnustus merkittävä etu yrityksille parhaiden työntekijöiden palkkaamisessa. Pilvipohjainen Erply business-ohjelmisto mahdollistaa yritysten omistajia toteuttamaan etätyömahdollisuuksia, tarjoten työntekijöille ja johtajille reaaliaikaisen likipääsyn tarpeelliseen dataan missä vain.

ERPLY missä ja milloin tahansa, järjestelmästä riippumatta

Erplyn yrityksille suunattu ohjelma on pilvipohjainen ja sitä voi käyttää laitteistosta tai käytössä olevasta operaatiojärjestelmästä riippumatta. Olkoon järjestelmäsi iOS, Windows, Linux tai Android – kunhan käytössäsi on Internet, työ tulee tehtyä. Tämä antaa työntekijöille mahdollisuuden käyttää operaatiojärjestelmää joka on sekä heistä että yrityksestä paras. Järjestelmä helpotta myös liiketoiminnan hoitamista asiakkaan valitsemassa paikassa, messuilla osallistumista tai pop-up pisteiden luomista käyttäessä Erplyä laptopilla, tablet-laitteella tai mobiili-laitteella.

Pienellä investoinnilla alkuun

Jotkut business-järjestelmien tarjoajat pyytävät uusia asiakkaita tekemään heti alussa isoja investointeja ostolisensseihin, järjestelmän hoitamiseen tai turvallisten viestintäkanavien rakentamista varten. Erplyn start-up ja kiinteät maksut ovat alhaisia, tarjoten samaan aikaan korkeimman tason turvan sekä datan varastoimisessa että tarvittaessa sen liikuttamisessa. Asiakkaiden tiedot ovat varastoitu maailmanlaajuisesti erilaisiin palvelimiin, jotka käyttävät korkeimpia turvallisuus-standardeja ja data-liikkuminen tapahtuu vain salaisena. Asiakkaan ei tarvitse tehdä valtavia investointeja järjestelmän ostoa tai palvelimen hoitoa varten. Kiinteä kuukautinen maksu tarjoaa kokonaisratkaisun, joka ei veloita edes järjestelmän uudennuksista. Asiakas voi olla varma, että hänellä on aina käytössä uusin järjestelmä.

Aina hetkessä ajantasalle

Nykypäivänä tieto ja nopea likipääsy siihen ovat välttämättömiä resursseja. Sen lisäksi että järjestelmä mahdollistaa hakemaan läpikotaista tietoa asiakkaista, hankkijoista, tuotteista ja inventaarista, antaa se myös mahdollisuuden yksityiskohtaiseen ja reaaliaikaiseen analyysiin yrityksen toimintojen käytöstä, perusteellisia raportteja parhaiden taktisten ja strategisten johtamispäätösten tekemiseen. Erplyn ansiosta voit koota yhteen yrityksesi eri myyntipisteiden liiketoimintaraportit, riippumatta siitä sijaitsevatko ne eri puolilla Viroa tai ympäri maailmaa.

Turvallinen ja tehokas datan käyttö

Tärkeänä tekijänä prosessissa on myös se kenellä on likipääsy dataan. Käyttäjä, jolla on Erplyn järjestelmässä ylläpitäjän oikeudet voi konfiguroida, kuka näkee millaisia tietoja järjestelmän sisällä ja kuka voi tehdä minkälaisia operaatioita. Tämä vähentää merkittävästi riskiä että yrityksen herkkäluontoista dataa väärinkäytetään.

Erply antaa oletusarvoisesti mahdollisuuden pyytää ison valikoiman erilaisia raportteja, jotka perustuvat erilaisiin filttereihin ja käyttäjän määrittelemiin kriteereihin. Jos tarvittava raportti ei ole saatavissa, pystyy käyttäjä luomaan tarvitsemansa raportin itse tai saamalla apua Erplyn asiakaspalvelulta.

Sijainnistasi tai käytettävästä tietokoneesta (henkilökohtainen tai yritys-tietokone) riippumatta, on pilvipohjainen Erply business-järjestelmä keskeinen työkalu sekä työ-tehtävien hoitamisessa että tärkeän business-datan säilyttämisessä ja käytössä. Kaikki muutokset tehdään reaaliaikaan ja jokaisella työntekijällä on taattu pääsy viimeisimmän ja ajanmukaisimman tiedon luo, lisä-pyyntöjä tekemättä. Johtajan ei tarvitse pyytää eri osastoja valmistamaan raportteja yrityksen johtamiseen liittyvien päätösten tekemiseen, hän voi saada raportit suoraan järjestelmän kautta, istuen toimistossa, palaverissa tai palmun alla. Osto-johtaja voi lähettää ostotilauksia mistä tahansa, koska kaikki tarvittavat tiedot ovat Erply järjestelmässä ja tilauksien lähettämisen ei tarvitse viivästyä sen takia, että osto-johtaja ei ole parhaillaan tietokoneensa takana. Kaikki järjestelmässä tehdyt muutokset kirjataan ja ne voi tarvittaessa nähdä järjestelmän käyttöhistoriassa (mitä, milloin ja miksi muutettiin).

Erply ei vain auta johtajaa seuraamaan yrityksensä reaaliaikaista toimintaa, vaan mahdollistaa myös työntekijälle turvallisen etätyöskentelyn. Tämä voi seuraavana vuonna tuoda tunnustuksen etätyön mahdollistavana työnantajana ja nostaa yrityksen kilpailukykyä.


Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta täällä.
ERPLY
on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on integroitavissa useimmille tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa.

Lue lisää ERPLY:n kotisivuilta.

Löydät ERPLYn myös: Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä.

Pinterest
ERPLY

Lisätietoja

Yritysprofiili ERPLY kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS
Linux
Mac OS
Windows

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

ERPLY
kassajärjestelmä
kassajärjestelmät
kassa
kassaohjelma
kassaohjelmisto
pilvikassa
Pilviteknologia
pilvipalvelu
Yrittäjyys
yrittäjä
yrittäminen
PK-yritys
yritys
aloittava yrittäjä
asiakashallinta
Asiakas
monikanavainen asiakaspalvelu
asiakaskokemuksen kehittäminen
Asiakassuhteiden hallinta
kanta-asiakashallinta
kanta-asiakkuus
Varasto
varaston hallinta
varastonhallinta
varaston ohjaus
tuotehallinta
kestävä ruuantuotanto
pilvipohjainen
pienyrittäjä
mobiilikassa
mobiilisovellus
ERPLYKassa
ERPLY Kassa

Siirry yrityksen profiiliin ERPLY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ERPLY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

ERPLY - Muita referenssejä

ERPLY - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Millainen on talouden ja digitalisaation tila suomalaisissa yrityksissä? Osallistu kyselytutkimukseen
Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia