Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Miten lennossa muuttuvat työsuunnitelmat tulisi hallita?

Bloggaus

Useimmissa yrityksissä seuraavan viikon työt on suunniteltu huolella: kaikki tietävät mitä töitä kenellekin on suunniteltu ja mitä kalustoa töihin tarvitaan. Mutta mitä tapahtuu sitten, kun arkeen tulee muutoksia? Jos joku sairastuu, työ siirtyy tai tulee uusi työ, joka pitää mahduttaa viikon aikatauluun?

Usein muutoksilla on tapana vaikuttaa useampaan kuin yhteen palikkaan ja pahimmillaan viikon työt on suunniteltava kokonaan lennosta uusiksi. Käsittelemme tämänkertaisessa blogiartikkelissamme sitä, millaisilla ratkaisuilla muuttuvat työsuunnitelmat on mahdollista hallita tehokkaasti sekä kuinka tehokkuudella voidaan lisätä asiakastyytyväisyyttä.


Perinteiset haasteet suunnitelmien muutoksissa


Jos työsuunnitelmat on yrityksessä tulostettu paperille, on niihin hankala tehdä yksittäisiä muutoksia. Päivitettyjä tussitaulusuunnitelmiakin on vaikea jakaa työntekijöille aamupalaverin jälkeen. Myös työohjeet voivat muuttua viime hetkellä, jos työn sisältö muuttuu tai jokin työkohteen tieto pitää päivittää. Tietojen kirjaaja on voinut tehdä inhimillisen virheen ja järjestelmään on päätynyt väärää tietoa esim. työkohteeseen tai projektiin liittyen.

Perinteinen ratkaisu muutoksiin vastaamisessa on soittaa kaikki asianomaiset tahot läpi ja toivoa, että asiat on ymmärretty oikein. Työohjeisiin liittyvissä muutoksissa uusi tieto tulisi kuitenkin viestiä asianomaisille kirjallisena - nopeasti ja sujuvasti. Tällöin pelkkä puhelu ei riitä tarkkojen muutostietojen välittämiseen.


Mobiilit ratkaisut osana hallinnan tehostamista

Nykyään on tarjolla moderneja töiden- ja resurssienhallintaratkaisuja, toiminnanohjausjärjestelmiä, jotka mahdollistavat muutoksiin reagoimisen reaaliajassa. Laajat mobiiliominaisuudet sisältävällä toiminnanohjausjärjestelmällä muutosten viestintä työntekijöille on automaattista ja kännykässä oleva työlista päivittyy automaattisesti ajan tasalle. Järjestelmän avulla työnjohtajat pääsevät kiinni kunkin työntekijän nykyiseen työtilanteeseen nähdäkseen, miten uusi työnjako olisi järkevintä toteuttaa.

Mobiilikäyttöisen järjestelmän avulla myös dokumentit ja muut tietopäivitykset saadaan kaikille tiedoksi reaaliajassa ilman ylimääräistä hässäkkää ja puhelinrumbaa. Mobiilikäyttöisen järjestelmän avulla kerran päivitetty tieto on kirjallisena kaikkien asianomaisten saatavilla helposti ja nopeasti.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan sivuillamme.

Pinterest
Aitio Finland Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Aitio Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

muutoshallinta
Mobiili ERP
Töiden hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Aitio Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aitio Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aitio Finland - Muita referenssejä

Aitio Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Millainen on talouden ja digitalisaation tila suomalaisissa yrityksissä? Osallistu kyselytutkimukseen
Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia