logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Miten ERP-järjestelmä parantaa liiketoimintaani?

Bloggaus

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on yksi tehokkaimpia keinoja digitalisoida liiketoimintaasi. Yhä useampi pienikin yritys siirtyy erpin käyttäjäksi, koska se tuo nopeita hyötyjä.

Käsitys toiminnanohjausjärjestelmistä suurten yritysten ratkaisuina on aikansa elänyt. Saa erpistä merkittäviä hyötyjä jo parinkymmenen hengen yrityksessä, jos haluat tehostaa toimintaasi ja parantaa asiakaspalvelua.

Kaikille löytyy sopiva ERP-järjestelmä. Käyttäjiä on kaikilla toimialoilla, olivatpa niitä asiantuntijayritykset, insinööritoimistot, verkkokaupat, logistiikka-ala, matkatoimistot, teollisuusyritykset tai vähittäiskauppa.

Toiminnanohjausjärjestelmän pitää olla mitoitettu yrityksesi tarpeita vastaavasti. Suurempi yritys tarvitsee järeämmän järjestelmän. Pienemmässä yrityksessä korostuvat kevyt käyttöönotto, helppokäyttöisyys ja sopivan tason toiminnallisuus.


Miksi hankkisit ERP-järjestelmän?

Päätöksiä tehdään jatkuvasti organisaatiosi eri tasoilla varastomiehestä toimitusjohtajaan. Liiketoimintaprosessien tehokkuus on kiinni tiedon saatavuudesta. Liiketoimintaa pitäisi ohjata tiedolla, oli kyseessä sitten tuotanto, projektit, myynti, osto tai talous.

Erpin avulla kokoat kaiken liiketoimintatiedon yhteen paikkaan ja hyödynnät sitä tehokkaasti kaikissa perusprosesseissa.


Kuinka hyödyt?

Tehokkuutesi kasvaa:

Yrityksen ei kannata tuhlata resursseja työtehtäviin, jotka voidaan hoitaa automaattisesti. Tyypillisiä automatisoitavia työtehtäviä on ostotilausten välittäminen alihankkijalle tai asiakkaan laskutus toimitukseen jälkeen. ERP-ratkaisu myös vähentää päällekkäistä työtä ja virheiden määrää, kun prosesseja ohjataan yhden järjestelmän takaa. Lisäksi ERP-järjestelmä paljastaa koko liiketoimintaprosessin pullonkaulat, joihin voit hakea vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Pinterest
Bloggauksen infoboxi
eCraft Oy Ab

Lisätietoja

eCraft Oy Ab:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365

Siirry yrityksen profiiliin Siirry eCraft Oy Ab kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eCraft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

eCraft - Muita referenssejä

eCraft - Muita julkaisuja

Siirry eCraft Oy Ab kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tekstiviestien käyttö yritysviestinnässä kasvaa – SMS:n seuraava sukupolvi voi tuoda uusia ulottuvuuksia mobiiliviestintään
Is this the most beautiful event in the world?
Meeshkan voitti Slush 100 pitchauskilpailun

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia