Miten ERP-järjestelmä parantaa liiketoimintaani?

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on yksi tehokkaimpia keinoja digitalisoida liiketoimintaasi. Yhä useampi pienikin yritys siirtyy erpin käyttäjäksi, koska se tuo nopeita hyötyjä.

Käsitys toiminnanohjausjärjestelmistä suurten yritysten ratkaisuina on aikansa elänyt. Saa erpistä merkittäviä hyötyjä jo parinkymmenen hengen yrityksessä, jos haluat tehostaa toimintaasi ja parantaa asiakaspalvelua.

Kaikille löytyy sopiva ERP-järjestelmä. Käyttäjiä on kaikilla toimialoilla, olivatpa niitä asiantuntijayritykset, insinööritoimistot, verkkokaupat, logistiikka-ala, matkatoimistot, teollisuusyritykset tai vähittäiskauppa.

Toiminnanohjausjärjestelmän pitää olla mitoitettu yrityksesi tarpeita vastaavasti. Suurempi yritys tarvitsee järeämmän järjestelmän. Pienemmässä yrityksessä korostuvat kevyt käyttöönotto, helppokäyttöisyys ja sopivan tason toiminnallisuus.


Miksi hankkisit ERP-järjestelmän?

Päätöksiä tehdään jatkuvasti organisaatiosi eri tasoilla varastomiehestä toimitusjohtajaan. Liiketoimintaprosessien tehokkuus on kiinni tiedon saatavuudesta. Liiketoimintaa pitäisi ohjata tiedolla, oli kyseessä sitten tuotanto, projektit, myynti, osto tai talous.

Erpin avulla kokoat kaiken liiketoimintatiedon yhteen paikkaan ja hyödynnät sitä tehokkaasti kaikissa perusprosesseissa.


Kuinka hyödyt?

Tehokkuutesi kasvaa:

Yrityksen ei kannata tuhlata resursseja työtehtäviin, jotka voidaan hoitaa automaattisesti. Tyypillisiä automatisoitavia työtehtäviä on ostotilausten välittäminen alihankkijalle tai asiakkaan laskutus toimitukseen jälkeen. ERP-ratkaisu myös vähentää päällekkäistä työtä ja virheiden määrää, kun prosesseja ohjataan yhden järjestelmän takaa. Lisäksi ERP-järjestelmä paljastaa koko liiketoimintaprosessin pullonkaulat, joihin voit hakea vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Bloggaus Miten ERP-järjestelmä parantaa liiketoimintaani?
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin eCraft Oy Ab:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Toiminnanohjaus ERP
Microsoft Dynamics 365
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet