Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Miten ERP-järjestelmä parantaa liiketoimintaani?

Bloggaus

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on yksi tehokkaimpia keinoja digitalisoida liiketoimintaasi. Yhä useampi pienikin yritys siirtyy erpin käyttäjäksi, koska se tuo nopeita hyötyjä.

Käsitys toiminnanohjausjärjestelmistä suurten yritysten ratkaisuina on aikansa elänyt. Saa erpistä merkittäviä hyötyjä jo parinkymmenen hengen yrityksessä, jos haluat tehostaa toimintaasi ja parantaa asiakaspalvelua.

Kaikille löytyy sopiva ERP-järjestelmä. Käyttäjiä on kaikilla toimialoilla, olivatpa niitä asiantuntijayritykset, insinööritoimistot, verkkokaupat, logistiikka-ala, matkatoimistot, teollisuusyritykset tai vähittäiskauppa.

Toiminnanohjausjärjestelmän pitää olla mitoitettu yrityksesi tarpeita vastaavasti. Suurempi yritys tarvitsee järeämmän järjestelmän. Pienemmässä yrityksessä korostuvat kevyt käyttöönotto, helppokäyttöisyys ja sopivan tason toiminnallisuus.


Miksi hankkisit ERP-järjestelmän?

Päätöksiä tehdään jatkuvasti organisaatiosi eri tasoilla varastomiehestä toimitusjohtajaan. Liiketoimintaprosessien tehokkuus on kiinni tiedon saatavuudesta. Liiketoimintaa pitäisi ohjata tiedolla, oli kyseessä sitten tuotanto, projektit, myynti, osto tai talous.

Erpin avulla kokoat kaiken liiketoimintatiedon yhteen paikkaan ja hyödynnät sitä tehokkaasti kaikissa perusprosesseissa.


Kuinka hyödyt?

Tehokkuutesi kasvaa:

Yrityksen ei kannata tuhlata resursseja työtehtäviin, jotka voidaan hoitaa automaattisesti. Tyypillisiä automatisoitavia työtehtäviä on ostotilausten välittäminen alihankkijalle tai asiakkaan laskutus toimitukseen jälkeen. ERP-ratkaisu myös vähentää päällekkäistä työtä ja virheiden määrää, kun prosesseja ohjataan yhden järjestelmän takaa. Lisäksi ERP-järjestelmä paljastaa koko liiketoimintaprosessin pullonkaulat, joihin voit hakea vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Pinterest
eCraft Oy Ab

Lisätietoja

Yritysprofiili eCraft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365

Siirry yrityksen profiiliin eCraft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eCraft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

eCraft - Muita referenssejä

eCraft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia