Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä tarkoittaa tulevaisuusyhteensopiva ERP?

BloggausJuuri päivitetyssä strategiassamme sanoitimme missioksemme Future-Proofing Companies eli yritysten, organisaatioiden ja samalla vaivihkaa koko yhteiskuntamme tulevaisuusyhteensopivuuden varmistamisen ja rakentamisen. Mitä tulevaisuusyhteensopivuus sitten ERP-maailmassa tarkoittaa?

Lähtökohtaisesti ERP-järjestelmästä tulee mieleen adjektiiveja, kuten hankala, tylsä, harmaa, monimutkainen ja kankea. Kyseiset sanat kuvaavatkin liian monessa työpaikassa vallitsevaa toiminnanohjaustodellisuutta. Maailmamme kokonaisdigitalisoituminen tulee vihdoin nostamaan käyttäjän ja asiakkaan myös ERP-ohjelmistojen keskiöön. Jatkuvasti kehittyvät äärimmilleen käyttäjäystävällisiksi viritetyt kännykkäsovellukset ja verkkopalvelut, kuten woltit, spotifyt, facebookit, gmailit, zoomit ja slackit, luovat jättimäistä painetta kaikille digijärjestelmille pysyä kehityksen mukana. Järjestelmien käyttäjät eli työntekijät alkavat täysin oikeutetusti vaatia myös ERP-järjestelmiltä ihmisläheisyyttä ja käytettävyyttä.

Perinteisissä ERP-järjestelmissä suunnittelun ja arkkitehtuurin lähtökohtana on aina ollut taloushallinto sen laajoine ja spesifine tarpeineen. Avoimen lähdekoodin Odoo ERP:n suunnittelun ytimessä on puolestaan alusta lähtien ollut käyttäjä sekä asiakas. Järjestelmän asiakaskeskeisyys mahdollistaa aivan uudenlaisella tavalla asiakkuuksien kokonaisvaltaisen hoidon sekä sen kehittämisen nykypäivän edellyttämällä vauhdilla ja tavoilla.

Odoon prosessit ja työnkulut on rakennettu tukemaan käyttäjien tavoitteita sekä virtaviivaistamaan toimenpiteitä. Odoon vakioprosesseja pystytään tarvittaessa myös modulaarisesti jatkojalostamaan, tehden näin työnkulusta jopa entistä paremmin yrityksen sekä sen käyttäjien toimintaan ja tavoitteisiin sopiva. Räätälöinneissä piilee myös omat vaaransa, jos niitä tehdessä ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota jatkokehityskoodin ylläpidettävyyteen ja siinä lymyävien elinkaarikustannusten minimointiin. Odoo-ekosysteemi julkaisee Odoo S.A:n johdolla joka syksy uuden pääversion tuotteestaan. Jokainen uusi pääversio tuo mukanaan lisää toiminnallisia valmiuksia asiakkuuksien kokonaisvaltaisen hoidon orkestrointiin, lisää nopeutta sekä lisää tietoturvaa. Verkossa toimivien ohjelmistojen koostuessa useista komponenteista, ohjelmistokirjastoista ja ohjelmistokielistä, tulee jokaisella ohjelmistolla olla uskottava ylläpito- ja versiopäivitystiekartta.

Yhteenvetona, tulevaisuusyhteensopiva ERP-järjestelmä on siis:

  1. Käyttäjäkeskeinen,
  2. Avoimesti modulaarinen ja jatkojalostettava sekä
  3. Säännöllisesti päivittyvä
Pinterest
Avoin.Systems Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Avoin.Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
Avoin lähdekoodi
ERP

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems - Muita referenssejä

Avoin.Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia