Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä tarkoittaa soveltuvuus globaaliin käyttöönottoon hankinnasta maksuun -ratkaisuissa

BloggausAlv-yhteensopivuus, verkkolaskutussäädökset ja lakisääteiset vaatimukset tekevät kansainvälisesti toimivan yrityksen laskutuksesta usein kovin monimutkaista. Jos haluat yrityksesi olevan valmiina nykypäivän ja myös tulevaisuuden haasteisiin, hankinnasta maksuun -ratkaisun täytyy mukautua teknologisen kehityksen huimaan vauhtiin. Tässä ratkaisevaa on ratkaisun globalin käyttöönoton sujuvuus.


Mitä on globaalin käyttöönoton sujuvuus?

Globaalin käyttöönoton sujuvuus kuvaa sitä varmuutta, jolla hankinnasta maksuun -ratkaisu otetaan käyttöön ja sitä tuetaan eri maantieteellisillä alueilla. Monikansallisissa organisaatioissa ratkaisun on vastattava moniin vaatimuksiin, kuten:

Monikielinen käyttöliittymä, jonka intuitiiviset ominaisuudet tukevat työskentelyä kaikkialla maailmassa. Käyttäjät tarvitsevat myös tukipalveluita monilla kielillä.

Monivaluuttatapahtumat

Alv-vaatimustenmukaisuus, jotta laskuja voidaan lähettää ja muuntaa automaattisesti kaikkialle maailmaan paikallisten alv- ja verosäädöksien mukaisesti.


Miksi globaali käyttöönoton sujuvuus on tärkeää ja miten Basware sen hoitaa? Lue Jeff Meredithin blogikirjoitus kokonaisuudessaan.

Pinterest
Basware Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Basware kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Omat tagit

laskutus

Siirry yrityksen profiiliin Basware kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Basware - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Basware - Muita referenssejä

Basware - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia