Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä muutoksia etätyö tuo paikkariippumattomaan IT-tukeen?

BloggausNäin kesän kynnyksellä monia houkuttaa lähteä tekemään töitä mökille – onhan järven rannalla tai peltomaisemissa mukavampaa pitää Teams-palavereita kuin kaupungissa. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että myös IT-ongelmat siirtyvät toimistoilta sinne, missä loppukäyttäjät tekevät töitä. Perässä pysyäkseen perinteisen IT-loppukäyttäjätuenkin on otettava loikka kohti paikkariippumattomuutta.

Tekniset ongelmat etätyöpaikalla voivat ovat moninaisia. Netti pätkii, näyttö on pimeänä, tunnukset ovat hukassa ja aurinko häikäisee. Saamme ratkaistua suurimman osan IT-ongelmista etänä, mutta tarvittaessa lähituki tulee paikalle konffaamaan kesämökin verkkoyhteydet kuntoon, kytkemään piuhat koneeseen ja kääntämään näytöt siten, ettei aurinko häikäise.  

 

Haasteeksi saattaa myös muodostua kesäasuntojen sijainnit ja kunnostamattomat mökkitiet ja saaristomökkiinkin pääsee joskus vain veneellä. Tämä ei kuitenkaan ole este. Olemme toimittaneet vuosien saatossa IT-lähituen jopa keskelle Brasilian sademetsää helikopterilla. Kovin kustannustehokasta helikopterilla tai edes veneellä kulkeminen ei ole, mutta rahalla saa ja hevosella – tai helikopterilla –  pääsee.  

 

Etätyöloikka vaatii IT-tuelta enemmän

 

Etätyöloikassa IT-loppukäyttäjälle tule kohteiden sijainnin ja matkustamisen lisäksi myös aivan uudenlaisia haasteita. IT-tukea ei enää anneta neutraalissa toimistoympäristössä, vaan astutaan herkälle maaperälle: asiakkaiden koteihin ja mökeille - sinne mikä on heille pyhää ja yksityistä. 

 

Enää ei myöskään riitä, että IT-tuki vain käy hoitamassa työvälineet toimintakuntoon. IT-tukihenkilö on yrityksen käyntikortti ja ensisijaisesti asiakaspalvelija. Asiakkaan taitava kohtaaminen, kuunteleminen sekä 

taito väistellä purevaa koiraa tai kissaa korostuvat aivan uudella tavalla kotikäynneillä. 

 

Nykyaikaisen IT-tuen on onnistuttava täyttämään asiakastarpeet niin etä- kuin lähipisteillä. IT-tuen on hyvä saada loppukäyttäjälle aikaan vau-efekti, sekä luoda maine positiivisena mahdollistajana ennemmin, kuin negatiivissävytteisenä työarkea ärsyttävien ongelmien ratkojana, jonka pakeille päästäkseen täytyy ensin jonottaa ja ongelmien ratkettua loppukäyttäjällä alkaakin menetetyn työajan armoton kiriminen.  

 

Seuraavissa blogissa kerromme, miten miten vastaamme IT-tukitarpeisiin laajennettua todellisuutta hyödyntämällä sekä optimoimalla IT- ympäristöä siten, että ongelmatilanteet saadaan vähenemään jo ennen kuin tukea paikan päälle edes tarvitaankaan. 

 

Mikäli teillä on tarvetta IT-tuelle, joka ratkoo ongelmat missä vain, autamme mielellämme

 

Tervetuloa lukemaan Experiksen uuden blogisarjan ensimmäistä osaa! Blogisarjassa tutustumme aidosti moderneilla työkaluilla toteutettuun paikkariippumattomaan IT-tukeen. Emme maalaile liian suurella pensselillä, haaveile kaukaisen tulevaisuuden dystopioista, vaan kerromme kuinka pystymme tukemaan loppukäyttäjiä IT-asioissa moderneilla työkaluilla jo tänään. 

 

Proservia on nyt Experis! Loppukäyttäjätukea tuottava Proservia on toukokuusta 2021 alkaen osa Experis Digital Workspace -kokonaisuutta.

Pinterest
Experis IT logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Experis IT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Experis IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Experis IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Experis IT - Muita referenssejä

Experis IT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia