Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä koodikieliä ovat Ale ja Lager?

BloggausKoronavirustilanne on tuonut mukanaan lukuisia haasteita siihen, miten toteuttaa erilaisia työnkuvia, sekä miten vastata työelämän tuuliin ja tyrskyihin ylipäätään. Monet eivät ole kuitenkaan jääneet tuleen makaamaan, vaan innovatiiviset ideat ovat nostaneet päätään, esimerkiksi työn toteuttamiseksi etänä.

Etätyöskentelyn aikana tapahtumien järjestäminen työporukan kesken on käynyt vaikeaksi, mutta ei suinkaan mahdottomaksi. Tästä hyvä esimerkki on tamperelaisen ICT-talo Eleniumin etänä järjestämä Beer Tasting -tapahtuma.

 

Henri Haikonen, Eleniumin toimitusjohtaja, mistä tapahtumassa oli oikein kysymys?

No, yksinkertaisuudessaan siitä, että valittiin erä laadukkaita mallasjuomia ja kokoonnuttiin yhteiseen etäpalaveriin työpäivän päätteeksi. Siinä sitten juteltiin mukavia ja arvioitiin valittujen oluiden aromeja ja suutuntumaa! 

 

Milloin tapahtuma järjestettiin? Minkälaisia resursseja tällainen vaati?

Eleniumilla kaikki saavat halutessaan toimia tapahtumien järjestäjänä, kuten oli tässäkin tapauksessa. Resursseja ei juurikaan vaadittu, meillä olutvastaava hankki oluet, ja osallistujat saivat hakea oman satsinsa toimistolta.

 

Miten tapahtuma toteutettiin?

Tapahtuma toteutettiin etänä videoyhteyksien kautta, jotta järjestäminen ylipäätään oli korona-aikana mahdollista. 

 

Mistä tällainen idea alunperin lähti liikkeelle?

Idea lähti porukan yhteisestä keskustelusta liikkeelle, kun mietittiin, millainen tapahtuma olisi hienoa järjestää seuraavaksi.

 

Miksi koette “työhön liittymättömien” tapahtumien toteuttamisen tärkeänä? Toimivatko ihmiset työssään paremmin, kun työnantaja aktiivisesti huomioi myös vapaa-ajan ja rentoutumisen?

Me koemme Eleniumilla, että nämä pienetkin tapahtumat ovat tärkeä osa yhteishengen luontia ja yhteenliimautumista. Samalla kaikki halukkaat pääsevät ottamaan yhteisen irtioton työasioista ja keskittymään hetkeksi johonkin muuhun. Näistä tapahtumista jää yleensä mukavia muistoja, kun on pidetty hauskaa yhdessä.

 

Miten aiotte jatkaa työntekijöiden vapaa-ajan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista koronan jälkeen?

Toivottavasti koronasta pian päästään eroon! Jatkamme luonnollisesti tapahtumien järjestämistä meidän porukan kiinnostuksien mukaan. Loppukesän kesäjuhlat toivottavasti päästään järjestämään perinteiseen tapaan yhteen kokoontumalla. Hyvinvointia meillä tuetaan toki muillakin tavoilla, kuten kuuntelemalla tekijöidemme kehittymiseen ja kouluttautumiseen liittyviä toiveita mahdollisimman herkällä korvalla ja myös mahdollistamalla laajat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esimerkiksi hammashoito.

 

Minkälainen teidän työnjohtamisen malli on? Pyramidi, jonka huipulta tehtaan pamppu huutaa ja käskee, vai jotain muuta?

Kyllä se on jotain ihan muuta! Eleniumilla pyritään mahdollisimman hyvin tukemaan itseohjautuvuutta antamalla tiimeille vastuu oman työn järjestämisestä parhaaksi katsomallaan tavalla.

 

Maistuuko koodarille bisse?

En voi sanoa, etteikö maistuisi.

Pinterest
Elenium Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Elenium kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Omat tagit

työyhteisö
työpaikka
vapaa-aika
yhteisö

Siirry yrityksen profiiliin Elenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Elenium - Muita referenssejä

Elenium - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia