Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mistä puhun, kun puhun markkinointirekisteristä.

BloggausMarkkinointirekisteri on käsitteenä eri kuin asiakasrekisteri. Puhekielessä nämä kyllä menevät sekaisin, eikä siinä mitään. Kukin tavallaan.

Markkinointirekisteri on useinmiten kuitenkin laajempi kokonaisuus. Sen tulisi vastata kysymykseen - mitkä ovat ne yritykset, joille me haluamme markkinoida omia tuotteitamme? Nämä yritykset tulisi olla markkinointirekisterinne sisällä. Ostavat asiakkaat, tai lyhyemmin asiakkaat, ovat osa markkinointirekisteriä. Moni kuitenkin haluaa viestittää uutiskirjeiden avulla asiakkailleen uusista tuotteista, ominaisuuksista ja muista kiinnostavista asioista.

Markkinointirekisterin käyttäjät

Rekisteriä käyttävät niin markkinoinnin kuin myynnin väki. Molemmilla on erilaiset sisältövaatimukset. Siinä kun markkinoinnille saattaa riittää henkilön sähköpostiosoite, myynti kaipaa enemmän sisältöä. Myynti haluaa valikoida tarkemmin ne yritykset, joihin he aktiviteettinsa kohdentavat. Varsinkin uusia asiakkaita etsiessään myynti käyttää hyvinkin pinsettimäisiä otteita.

Rekisterin ideologia

  1. Rekisteri voi rakentua useamman eri ideologian pohjalta. Rekisteri perustetaan yrityksiin niiden toimialan, koon ja muiden valintakriteereiden perusteella.
  2. Tavoitteena on usein mahdollisimman suuri kattavuus.
  3. Tietovirtaan perustuva rekisteri luodaan sen perusteella, että yrityksissä tapahtuu jotain ajankohtaista ja se nousee näillä perusteilla kiinnostavaksi. Tavoitteena on tällöin oikea-aikaisen kontaktihetken saavuttaminen.
  4. Myynti kokoaa rekisterin oman markkinatuntemuksensa perusteella. Tällä pyritään mahdollisimman jalostettuun rekisteriin, jossa jokainen yritys on tarkasti valittu.

Useinmiten rekisteri perustuu hybridimalliin, jossa eri toimintatavat yhdistyvät. Yhtä kaikki, markkinointirekisteri vaatii jatkuvaa huoltoa ja ylläpitoa, niin merkittäviä ovat yrityksissä tapahtuvat muutokset.

Pinterest
Melba Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Melba Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Master Data MDM

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

PHP

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö

Siirry yrityksen profiiliin Melba Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Melba Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Melba Digital - Muita referenssejä

Melba Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia