Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mipron verkkosivujen migraatio WordPressille

ReferenssiMipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka vuodesta 1980 lähtien on ollut mukana kehittämässä turvallisempaa ja toimivampaa raideliikennettä, vesi- ja energiahuoltoa sekä teollisuutta. Uudistimme Mipron verkkosivut WordPressillä.

Linkki palveluun: mipro.fi

WordPress-verkkosivut

Verkkosivuilla esitellään Mipron tarjoamia erilaisia palveluja ja referenssejä, kerrotaan alaan ja yritykseen liittyvistä uutisista ja ilmiöistä. Lisäksi sivustoa käytetään työntekijöiden rekrytointiin.

Sivusto oli aiemmin tehty toisella teknologia- ja alustapohjalla, mutta päätettiin uudistaa WordPress-pohjaiseksi. Kaikki sisällöt (sivut, uutiset ja artikkelit) siirrettiin uuteen alustaan. Samalla uudistettiin palvelun ulkoasua, jota asiakas halusi raikastaa ja vahvista mielikuvaa helpommin lähestyttävämmästä yhtiöstä etenkin työnantajamielikuvaa ajatellen. Myös navigaatiota hieman selkeytettiin.

Projekti alkoi ulkoasun suunnittelulla, josta edettiin nopeasti varsinaiseen toteutukseen ja sisältöjen siirtoon vanhasta järjestelmästä. Sisältötyötä tehtiin sekä tietokantasiirtoina että manuaalisesti. Myös asiakas osallistui sisällön siirtämiseen ja erityisesti viimeistelyyn uudella sivustolla. Tietokantasiirtoihin käytettiin itse kehittämäämme migratointityökalua. Kun sivusto oli läpäissyt sekä sisäisen että asiakkaan tarkastuksen, se julkaistiin. Sivustolla käytetään WordPressin omia elementtejä sekä kehittäjiemme suunnittelemia React-sisältöelementtejä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Mipro Oy
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
anssi.kokkonen@agendadigital.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Agenda Digital - Muita referenssejä

Agenda Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia