logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Mint Security jälleenmyy Yubikey avaimia

BloggausMint Security toimittaa ja toteuttaa erilaisia pääsyn- ja valtuushallintaratkaisuja, keskittyen erityisesti haastaviin käyttötapauksiin, jossa käytettävyyden ja tietoturvan pitää kohdata saumattomasti. Yubikey tulee olemaan osana Mint Securityn tarjontaa muun muassa erilaisissa pääkäyttäjävaltuushallintaratkaisuissa, mutta myymme avaimia myös loppukäyttäjille sekä tulemme jatkossa tarjoamaan blogien kautta myös käytännön vihjeitä avaimen käyttöön näille alueille. Yubikey on kustannustehokas ja helposti käyttöönotettavissa oleva ratkaisu.

Yubikey on ruotsalaisen Yubicon valmistama 2FA ("kaksivaiheinen tunnistus") USB-avain. Avaimella voidaan toteuttaa turvallinen ja helppokäyttöinen vahva kaksivaiheinen tunnistus sekä yksityiskäyttöön että yrityskäyttöön. Avain toimii sellaisenaan mm. Dropboxissa, Gmailissa, GitHubissa ja kaikissa Fido-alliancen tunnistautumisissa, mutta avaimen soveltaminen käyttöön muissa kohteissa kuten VPN-yhdyskäytävissä,

SSH-tunnistuksessa tai levykrypton salasanalle ja vaikkapa PGP-salaukseseen on vaivatonta. Avaimet valmistetaan Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Avaimia voidaan hyödyntää erilaisissa valmiissa ratkaisuissa, mutta saatavilla on myös avoimen lähdekoodin kirjastoja eri ympäristöihin. Avaimia saa sekä tavallisella että USB-C liittimellä ja myös NFC-sirulla varustettuina.

Yubikeyn uusimpana käyttötapauksena on vastajulkaistu Facebook-tuki. Tämä ei ole kovin merkityksellistä yrityskäyttäjille, mutta tärkeää yksityskäyttäjien tietoturvallisuudelle ja erityisesti signaali siitä, että kaksivaiheista tunnistusta fyysisellä erillisellä tunnistusvälineellä katsotaan olevan erittäin varma tapa huolehtia identiteetistään ja sen suojaamisesta. Yubikey toimii näppäimistön lailla - syötä avain USB-porttiin, paina nappia, ja olet kirjautunut. Käyttäjän ei tarvitse lukea numero- tai merkkisarjoja pieneltä näytöltä, vaan Yubikey syöttää OTP-tokenin pienestä hipaisusta. Avain painaa vain 3 grammaa, joten sen kuljettaminen mukana ei aiheuta niskakipuja.

Yubikey toimii yrityskäyttäjille osana Mint Securityn tarjontaa pääkäyttäjävaltuushallinnan alueelle ja se asemoidaan ratkaisuissamme lähinnä sellaisille käyttäjäryhmille, jotka käsittelevät yritysten kriittisiä tietoja - raha-transaktioita, HR-tietoja, pörssi-informaatiota tai laitteiden ja palvelimien ylläpitoa. Administraattorit ja ylläpitäjät kiittävät, kun laitteisiin ja palvelimiin ei enää tarvitse kirjautua monimutkaisella salasanalla joka on käsin kopioitava salasanahallintajärjestelmästä.

Monessa yrityksessä on myös käytössä yrityskäyttöön tarkoitettu GMail, jonka pääkäyttäjätunnus on syytä suojata erittäin vahvasti. Riippuen uhkamallistasi, on kassakaappissa säilytettävä pääkäyttäjän fyysinen 2FA-avain erittäin varma ja edullinen keino suojautua pääkäyttäjätilin haltuunotolta.

Pinterest
Mint Security Oy

Lisätietoja

Mint Security Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

autentikointi
pääkäyttäjävaltuushallinta

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Mint Security Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mint Security - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mint Security - Muita referenssejä

Mint Security - Muita bloggauksia

Siirry Mint Security Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ohjelmistorobotin hankintaprosessi muistuttaa ihmisen rekrytointia
Tubecon 2019 - Tubettajat ja Esports ovat nousseet isoksi osaksi nuorten populaarikulttuuria
Milloin toimitusketjun hallintaan (SCM) tarvitaan ratkaisu toiminnanohjausjärjestelmän rinnalle?

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia