logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Milosan luottaa Movenium Työajanseurantaan

ReferenssiTurkulainen Milosan Oy on käyttänyt Movenium Työajanseurantaa vuodesta 2008 lähtien. Rakennussaneerauksiin erikoistunut yritys hoitaa myös verottajalle tehtävät henkilöraportit Moveniumin avulla.

Milosan Oy on pääosin Varsinais-Suomessa toimivia yrityksiä ja isännöitsijöitä palveleva saneerausalan yritys, joka on erikoistunut sisä- ja ulkomaalauksiin sekä laatoitustöihin.

– Teemme niin suuret saneeraukset kuin pienet pintaremontitkin aina asiakasta ajatellen, Milosan Oy:n taloushallintoassistentti Raija Virtanen kertoo.

Muutamia vuosia sitten Milosanin liiketoiminta kasvoi niin paljon, että henkilökunnan ja työmaiden määrä lisääntyi huomattavasti. Yritys siirtyi sähköiseen työajanseurantaan, jonka avulla voidaan seurata työmaakohtaista ajankäyttöä ja siirtää tiedot niin laskutukseen kuin palkanlaskentaankin.

– Henkilökuntaa on tullut paljon lisää ja nykyään kohteiden määrä on valtavan suuri. Toimintamme on tullut sen verran monimutkaisemmaksi, että tarvitsemme pätevän järjestelmän, Raija Virtanen kuvailee.

Ohjelmiston valinnan teki aikoinaan toimitusjohtaja, joka oli vertaillut eri ratkaisuja ja päätynyt Movenium Työajanseurantaan. Nyt yrityksen käytössä on myös Movenium Verottajaraportointi.

– Raportointi verottajalle käy tosi kätevästi. Ratkaisu on hyvä ja simppeli, eikä henkilöraporttien lähettämiseen mene paljoa aikaa, Raija Virtanen kertoo.

Milosanilla on silloin tällöin tarvetta tukipalveluille ja ohjeille. Raija Virtasen mukaan välillä on enemmän, välillä vähemmän kysyttävää, mutta vastaukset tulevat aina ripeästi.

– Yhteistyö on sujunut hyvin – asiakaspalvelu toimii nopeasti eikä vastauksia tarvitse odotella.

Jatkossa Milosan alkaa käyttämään uuden käyttöliittymän mukana tulevaa GPS-paikannusta, jonka avulla voidaan työajan lisäksi seurata myös mistä kohteesta työaikamerkintä on tehty. Lisäksi Milosan ottaa testiin myös muita tuotteita kuten tietokoneella, tabletilla ja kännykällä toimivan Movenium Työmaapäiväkirjan.

– Me emme enää millään pärjäisi ilman Movenium Työajanseurantaa, sillä meillä on jo satoja kohteita, Raija Virtanen toteaa.

Suosittelija:

Raportointi verottajalle käy tosi kätevästi. Ratkaisu on hyvä ja simppeli, eikä henkilöraporttien lähettämiseen mene paljoa aikaa.

Raija Virtanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Movenium

Tiedot

Tilaaja: Milosan Oy, rakennussaneeraukset

Lisätietoja

Movenium:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto

Omat tagit

työajanseuranta
raportointi
tuntikirjaus
tuntiraportti

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Movenium kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Movenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Movenium - Muita referenssejä

Movenium - Muita bloggauksia

Siirry Movenium kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia