Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Millaisessa ympäristössä sinä haluaisit työskennellä?

Bloggaus

Vastaus on helppo: toimivassa. Sähköposti on nykyään jokaisen yrityksen perustyökalu, jonka lisäksi tarvitaan kalenteria, toimistosovelluksia ja sisäisiä viestintäkanavia. Mitä jos näitä kaikkia voisi hyödyntää yhdessä kollegoiden kanssa, antaa ideoiden virrata, eikä työn tarvitsisi enää rajoittua vain toimistoon.

Nykyaikaiset Google Apps for Business-viestintäsovellukset tarjoavat yrityksille ratkaisun tähän kaikkeen. Sen keskeisenä ideana toimii yhdessä työskentely, riippumattomuus laitteesta ja työn liikkuvuuden mahdollistuminen. Kaikki tämä yhdessä paketissa, yhdellä hinnalla.

Keskittämällä Google Apps for Business-kokonaisuuteen toimitaan paitsi kustannustehokkaasti, myös sijoitetaan ratkaisuun joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Maailmanlaajuisesti jo yli 5 miljoonaa yritystä käyttää Google Apps for Business-sovelluksia.

ONKO TEILLÄ VARAA OLLA KÄYTTÄMÄTTÄ GOOGLEN TUOTTEITA?

Vertaile nykyiseen ratkaisuusi – uskallamme väittää, että Google on parempi. Hyödyntämällä Googlen tuotteita tehostatte toimiston sisäistä ja ulkoista kanssakäymistä ja mahdollistatte etätyön erittäin pienillä kustannuksilla. Käyttäjätili maksaa 3,33€ /kk.

Kerro meille halukkuudestasi kuulla lisää, esittelemme tuotteet ja kerromme miten juuri yrityksesi hyötyy niistä parhaiten.

TEKEMÄMME GOOGLE -PALVELUIDEN KÄYTTÖÖNOTOT ONNISTUVAT AINA

Käyttöönottomme tarjoaa aina kokonaisvaltaisen suoraviivaisen projektin sisältäen muutoksenhallinnan, tekniset muutostyöt ja koulutuksen.

TAVOITAT MEIDÄT

myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282

Pinterest
Cloudpoint logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Cloudpoint kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Google

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Koulutus
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Cloudpoint kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cloudpoint - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cloudpoint - Muita referenssejä

Cloudpoint - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia