Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miljoonia litroja juomia valmistuu vuosittain Sonet Premium järjestelmien avulla Nokialla

ReferenssiVuonna 1991 perustettu Nokian Panimo Oy valmistaa vuosittain noin kolme miljoonaa litraa olutta sekä yhteensä noin miljoona litraa siidereitä, kivennäisvesiä ja virvoitusjuomia. Yhtiö päivitti pitkään käytössä olleen Sonet- talouden-, henkilöstön- ja toiminnanohjausjärjestelmänsä Sonet Premiumiin. Samalla yhtiö yhdisti aiemmin eri järjestelmällä tehdyn kirjanpitopalvelunsa Sonetiin.

Asiakkaan haaste

Nokian Panimolla on ollut Sonetin klassikkoversio käytössä vuodesta 1995 asti. Järjestelmä toimi talousjohtaja Janne Paavolan mukaan moitteettomasti, mutta yhtiö halusi laajentaa sen käyttöä tuotannonohjauksen puolelle.

”Halusimme ohjelmiston, joka kattaa koko ketjun. Työnjohdon aiempi Excel- ja paperijumppa on helpottunut, kun raaka-ainenimikkeet, kulutuskirjaukset, hälytysrajat, ostolaskut ja varastotilanne on siirretty Sonet Premiumiin. Myös keräilylähetteet siirtyvät suoraan laskulle ja laskutukseen”, Paavola kertoo.

Ratkaisumme: Roolipohjainen reaaliaikainen näkymä toimintaketjuun

Sonet Premium on monipuolinen kokonaisuus, jonka avulla erityisesti pienten ja keskisuurten organisaatioiden talouden-, henkilöstön- ja toiminnanohjauksen toimintaketju hoituu reaaliajassa.

Myös integrointi muihin ohjelmistoihin on käy joustavasti. Tiedon etsiminen on helppoa, työajan käyttö tehostuu ja tekeminen järkeistyy. Roolipohjaiset näkymät ja kevyet valikkorakenteet tukevat käyttäjän työtä.

”Lisäarvoratkaisuilla, kuten mobiilisovelluksella tai analytiikalla käyttöä on mahdollista laajentaa monipuolisiin ja vaativiin kokonaisuuksiin. Sonet Premium on mahdollista ottaa käyttöön myös palveluna” myyntijohtaja Kari Jokipii CGI:ltä korostaa.

Menestystarina

Käyttäjät ovat Janne Paavolan mukaan olleet erityisen tyytyväisiä Sonet Premiumin käyttäjäystävällisyyteen ja tehtävänmukaiseen muokattavuuteen.

”Tiedon etsiminen on Sonet Premiumissa helpompaa kuin papereista tai Excel-tiedostoista. Aikaa säästyy, virheet vähenevät ja toiminnan laatu paranee, kun ajantasainen tieto on saatavilla yhdestä paikasta. Myös tarvittavat PDF-raportit syntyvät näppärästi ja nopeasti.” 

”Yrityksen toiminnan kannalta tärkeintä on saada lähetteet heti varastoon, tavara liikkeelle sekä raportit viranomaisille. Sonet Premiumin avulla pystymme muuttamaan ja kehittämään toimintojamme myös tulevaisuudessa joustavasti", Paavola selittää.

”Olimme tyytyväisiä Sonet-klassikkoon, ja halusimme nyt vauhdittaa digitaalista kehitystämme. Selvitimme, mitä vaihtoehtoja markkinoilta löytyy, miten ne toimivat, mitä maksavat ja mikä on vaihdon työmäärä”, Janne Paavola kertoo.Yhtiö teetti ulkopuolisella konsultilla laajan tarvemäärittelyn, jonka pohjalta se lähetti tarjouspyynnöt viidelle eri toimittajille.

”Sonet Premium osoittautui useiden eri mittareiden perusteella järkevimmäksi ratkaisuksi. Erityisenä etuna oli se, että aiemmassa versiossa käytetty tietokanta säilyi sellaisenaan, ja että meillä oli positiiviset kokemukset CGI:n toimintamallista”, Paavola kertoo.

Lisätietoja:

Sonet Premiumia käyttää yli tuhat eri alojen yritystä ja julkisyhteisöä Suomessa. Sonet Premium kehitystyön taustalla on pitkä kokemus ja liiketoiminnan vaatimusten ymmärtäminen. Asiantuntijamme huolehtivat, että järjestelmässä on huomioitu aina myös lainsäädännön uusimmat vaatimukset.

https://www.sonet.fi/fi/asiakasesimerkit/nokianpanimo/

sonet.fi@cgi.com

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nokian Panimo Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Pietu Lyytinen

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Omat tagit

reaaliaikainen
Järjestelmäintegroinnit
mobiiliratkaisu

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia