Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miksi ProfiSharkia käytetään pakettien sieppaamiseen ja erityisesti aikakriittisissä eli TSN-verkoissa?

BloggausVerkkoliikenteen sieppaamiseen kuuluu verkon yli kulkevien tietojen käyttö ja tallentaminen. Verkkoliikenteen sieppaamiseen on useita syitä ja käyttötapauksia.

Ensimmäinen syy on verkon vianmääritys ja diagnostiikka. Toimimaton verkko tai huono suorituskyky vaatii usein pakettien sieppaustyökaluja tiedon keräämiseen ja perimmäisten syiden analysoimiseen.

Turvallisuuden valvonta on myös tärkeä tekijä, jonka avulla turvallisuus- tai rikostekniset ryhmät voivat havaita ja tutkia mahdollisia tietoturvaloukkauksia, tunkeutumisia ja haitallisia toimia. Tutkimalla verkkopaketteja he voivat tunnistaa epäilyttävät tai luvattomat liikennemallit ja ryhtyä tarvittaviin toimiin.

Toinen syy liikenteen keräämiseen ovat suorituskykyongelmat. Voimme käyttää liikenteen kaappausta arvioidaksemme verkossa toimivien sovellusten tai palveluiden suorituskykyä. Se voi auttaa optimoimaan verkon suorituskykyä ja tunnistamaan tiedonsiirron pullonkauloja tai tehottomuutta.

On myös mahdollista kaapata liikennettä vaatimustenmukaisuuden tarkistamiseksi ja tarkastusten suorittamiseksi. Monien organisaatioiden on noudatettava sääntelystandardeja ja vaatimustenmukaisuusvaatimuksia, joihin usein liittyy verkkoliikennetietojen valvontaa ja säilyttämistä. Pakettikaappaus auttaa organisaatioita osoittamaan tietojen säilyttämis- ja turvallisuusmääräysten noudattamisen, kuten käyttämällä tiettyjä TLS-versioita ja salauksia.

Lue koko artikkeli verkkosivuillamme: https://timeless.fi/uutiset/profitap/miksi-profisharkia-kaytetaan-pakettien-sieppaamiseen-ja-erityisesti-tsn-verkoissa/

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Omat tagit

ProfiShark
WireShark
Verkkoanalysaattori
Tietoliikenteen kaappaus
Paketin kaappaus
Tietoliikenne analysaattori

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia