Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Miksi pilvipohjainen kassajärjestelmä on parempi kuin tavanomainen kassajärjestelmä?

BloggausHelpotettu online-käyttö

Pilvipohjainen tekniikka tunnetaan myös ‘‘Software as a Service’’ nimellä (‘‘Järjestelmä palveluna’’) tai SaaS:ina. SaaS antaa pienyrittäjille joustavuuden ja tehokkuuden liiketavoitteidensa saavuttamiseen arvioidun ajan aikana. Tämänlainen tekniikka on myös voimakkaasti uudistanud Point of Sale:in operaatioita – lisäen toimivuutta ja samaan aikaan tehostaen sitä perinteiseen kassajärjestelmään verrattuna.

Pilvipohjaiset kassaratkaisut ovat täysin erilaisia verrattuna On-Spot ratkaisuihin – sekä turvallisuus- että käyttösyistä. SaaS:ia käyttäen kassajärjestelmä varastoi datan pilveen, joka koostuu kaukopalvelimistä ja datakeskuksista. Tämä säilyttää kassajärjestelmän ydintoiminnallisuuden ja samalla mahdollistaa verkossa olemisen edut. Tietoja säilytetään turvallisesti verkossa ja kuluttaja pääsee tarvittaessa niihin käsiksi. Tietojen verkossa säilytyksen kautta (ennen koneen kovalevyä) on asiakkaalla käytössä lisä-data-turvallisuuden taso, jota On-Spot ratkaisut eivät tarjoa.

Vaadittaessa ovat lisättävissä ominaisuudet, kuten laskun automaattinen arviointi. Vähittäiskauppiaat voivat käyttää ja muuttaa ale-hintoja yksinkertaisilla muutoksilla järjestelmän asetuksissa. Tämä auttaa vähittäiskauppiaita pitämään kauppansa markkinointitason ajantasalla ja palvelemaan tehokkaammin asiakkaitaan, jotka etsivät aina yhä nopeampia vastauksia ja suurempaa tarkkuutta.

SaaS-pohjainen kassatekniikka on helposti ladattava ja kaikki lisätarvikkeet helposti hankittavat. Pienestä kahvilasta monisijainnilliseen yritykseen, jokainen vähittäiskauppias voi käyttää tätä järjestelmää ja samalla leikata sijoituksen ja huollon kulut puoleen. Perinteiset kassajärjestelmät voivat olla hitaita prosessoimaan ja siksi vaarantaa yhden tärkeimmistä yrityksen elementeistä – datan. Sen sijaan vasta lähiaikoina kehitetyllä pilvipohjaisella kassajärjestelmällä on laaja valikoima hyötyjä, jotka ovat voimavaraa yrityksellesi.

Data on tärkein

Termi ‘‘Pilvi’’ tarkoittaa datasi varastointia turvallisessa palvelimessa, johon pääsee käsiksi verkossa milloin tahansa. Nämä palvelimet ovat huolellisesti ylläpidettyjä, joten datasi on turvassa ja käytettävissä 24/7.

Tämä mahdollistaa vaadittaessa datan hankinnan ja prosessoinnin haluamaanne tapaan. On-Spot (eli paikalla pysyvien) kassapalvelujen käyttö suurentaa datan kadotuksen riskiä. Mahdolliset riskit ovat laitteistojen toimintahäiriöt, koneen varkaus tai mikä tahansa muu onnettomuus, joka voi vaarantaa tietokoneen. Säilyttäessäsi dataa laitteiston ulkopuolella ja pilvessä, takaat datan säilymisen keskuspalvelimessa myös silloin, jos kaupassa tapahtuu jotain katastrofista.

Asiakkaat ovat aina liikkeellä

Pilvipohjainen kassajärjestelmä voi palvella asiakkaan tarpeita tehokkaammin kuin koskaan aiemmin tarjoamalla erityisen nopean laskutus- ja kuittausprosessoinnin mahdollisuuden. Tämä on mahdollista koska SaaS-järjestelmä on huomattavasti vähemmän tietokonetta rasittava kuin muut paikalliset kassajärjestelmä-palvelut. Pilvipohjainen tekniikka hyödyntää sen nopeaa palvelukeskuksen vauhtia leikaten huomattavasti odotusaikaa ja jakaessa tietoja vaadittaessa vähittäiskauppiaalle. Nopeampi latausnopeus tarkoittaa myös lyhentyneitä jonoja ja onnellisempia asiakkaita.

Tarkka ja täsmällinen yritys on parempi yritys

Tarkka ja täsmällinen työ on jokaiselle yritykselle hyödyllinen mutta myös tärkeä komponentti yrityksen menestyksen ylläpidossa ja seuraamisessa. Monet yritykset kokevat vaikeuksia historian tietojaan tarkistaessaan, tämä voi johtua myynti-, osto- ja asiakkaiden tietojen virheellisestä säilyttämisestä ja tallentamatta jääneistä liiketoiminnoista.

Pilvipohjaiset kassajärjestelmät seuraavat tämän välttämiseksi tietojen toimintoja, mahdollistavat käyttäjän työskentelyn datan kanssa sekä kaikkien ennalta vahvistettujen liiketoimintojen seurannan. Näillä tekniikoilla varustettua ohjelmistoa voi helposti muotoilla käyttäjän erityisiin tarpeisiin vastaavaksi ja tämä mahdollistaa sen, että yrityksen johtaja voi helposti tehdä tarvittavia muutoksia datan prosessointiin.

Maailma on liikkeellä

Nykymaailman yksi kaikkein tärkeimmistä tarpeista on kaiken liikkeellä tekeminen ja liikkeellä löytäminen. Pilvipohjaisen kassajärjestelmän ohjelmisto toimii täysin verkossa ja mahdollistaa käyttäjille, kauppiaille ja myös asiakkaille tarvittavien tehtävien hallinnan mobiililaitteilla, tableteilla ja laptopeilla.

Kassajärjestelmä on käytettävissä Internetissä 24 tuntia päivässä, seitsemän päivää viikossa ja siitä johtuen vähittäiskauppias pääsee kassajärjestelmään ja sen dataan käsiksi missä ja milloin tahansa. Tämä mahdollistaa datan prosessoinnin ja analysoinnin, liiketoimintojen tekemisen, tuotteiden hintojen päivityksen ja paljon muuta milloin tahansa vuoden ympäri. Paikalliset kassajärjestelmä-palvelut eivät ikinä kykene tarjoamaan tämänlaista joustavuutta yrityksen pyörittämiseen. Paikallinen kassajärjestelmä-palvelu voi lisäksi myös rajoittaa omistajaa koska hänen pitää aina olla kaupan kassajärjestelmän lähellä.

Pienemmät kustannukset, suuremmat voitot

Vanhojen terminaali-pohjaisten kassajärjestelmien käsittely, järjestelmän asetusten aiheuttamat kustannukset ja suuren määrän kovalevyjen kunnossapito ovat kömpelöitä ja vaikeita toimintoja. Online kassajärjestelmän asetus onnistuu pilvessä. 32-bittinen henkilökohtainen tietokone ja kuittitulostin ovat paljon helpompia käyttää ja ovat kuin cherry on top – muuttaessa sekä vähittäiskauppiaiden että asiakkaiden myynti- tai ostokokemuksen tehokkaammaksi ja mukavammaksi.

Pilvipohjainen kassajärjestelmä tekee kaikki toimintansa verkossa, eli yksinkertainen Apple iPad voi pyörittää kahvilaa ja lähettää asiakkaan kotiin tyytyväisenä. Lisäksi pilvipohjainen järjestelmä on myös edullisempi perinteiseen kassajärjestelmään ja sen laitteiston hintoihin verraten.

Perinteisen kassajärjestelmän käyttämiseksi pitää ostaa järjestelmän lisensoitu versio, uudentaa sitä joka vuosi tai jopa joka kuukausi (järjestelmän tarjoajan ohjeiden mukaisesti), maksaa kunnossapidosta. Mahdollisesti myös muusta kuten teknisestä tuesta ja koulutuksesta veloitetaan.

Pilvipohjaisella järjestelmällä on sen sijaan minimaaliset veloitukset (60-400 euroon) tai niitä ei ole ollenkaan. Nämä maksut voivat olla kiinteät tai ne voivat erota riippuen kortin käsittelyhinnoista (
pay-per-swipe liittymä). Pay-as-you-go-palvelu ja pilvipohjaiset kaupankäynti-sovellukset auttavat pienyrittäjää kulkemaan samaa polkua kuin isommat ketjut ja myös häiritsemään markinnoita, samalla jäädessään ketteriksi ja erilaisiksi.

Kassajärjestelmän vaihtoehtoja ja tarjoajia on monta, kustannustehokkain on löytää järjestelmä, joka sopii parhaiten liiketoimintamallisi kanssa. Useimmat järjestelmätarjoajat eivät veloita mitätöintimaksua ja eivätkä edellytä sinulta vuosisopimusta. Eli jos päätät vaihtaa kalliimpaan tai halvempaan sopimukseen tai vaihtaa tarjoajaa, sen voi hoitaa nopeasti tekemättä merkittävää ennakkoinvestointia.

Sopeutuva ja aina päivittyvä

Pilvipohjaiset kassajärjestelmät ovat yhteensopivia melkein jokaisen järjestelmän kanssa, joka on verkossa ja käyttää Internettiä. Tämän ansiosta voi kassajärjestelmä käyttää monia netti-pohjaisia työkaluja yrityksen kasvattamiseksi, kuten sosiaalista mediaa, Google AdSense:iä jne.

Yrityksen pyörittämisen kannalta ei ole enää välttämätöntä, että sitä tehdään yhdestä paikasta. Kauppias voi hoitaa liiketoiminnan asiakkaan kanssa verkossa ja lähettää laskun asiakkaan mobiililaitteelle tai laptopiin, josta asiakas voi tulostaa kuitin tarvittaessa. Verkko-pohjaisia SaaS-menetelmiä päivitetään aina, joka pitää myös kassajärjestelmät ajantasalla.
Sen lisäksi on tekniikka, jota pilvipohjaiset järjestelmät käyttävät, hyvin sopeutuva uusiin tekniikoihin. Tämä tekee uusiin toimintoihin sopeutumisen entistäkin helpommaksi ja erityisen käyttäjäystävälliseksi.Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta täällä.

ERPLY on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on integroitavissa useimmille tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa.

Lue lisää ERPLY:n kotisivuilta.

Löydät ERPLYn myös: Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä.


Pinterest
ERPLY

Lisätietoja

Yritysprofiili ERPLY kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS
Linux
Mac OS
Windows

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

ERPLY
kassajärjestelmä
kassajärjestelmät
kassa
kassaohjelma
kassaohjelmisto
pilvikassa
Pilviteknologia
pilvipalvelu
Yrittäjyys
yrittäjä
yrittäminen
PK-yritys
yritys
aloittava yrittäjä
asiakashallinta
Asiakas
monikanavainen asiakaspalvelu
asiakaskokemuksen kehittäminen
Asiakassuhteiden hallinta
kanta-asiakashallinta
kanta-asiakkuus
Varasto
varaston hallinta
varastonhallinta
varaston ohjaus
tuotehallinta
kestävä ruuantuotanto
pilvipohjainen
pienyrittäjä
mobiilikassa
mobiilisovellus
ERPLYKassa

Siirry yrityksen profiiliin ERPLY kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ERPLY - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

ERPLY - Muita referenssejä

ERPLY - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia