Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miksi Microsoft 365 -palveluiden tietoturvatarkastus kannattaa

BloggausTietoturvallisuuden takaamiseksi Microsoft 365 -palveluissa on tarjolla erilaisia suojaustoimia ja -asetuksia. Osa näistä suojausominaisuuksista on oletuksena käytössä, mutta oletusasetusten lisäksi on erittäin suositeltavaa tehdä niiden lisäksi erillisiä tietoturvallisuutta parantavia suojaustoimenpiteitä.

Pilvipalvelujen yleistyminen ja jatkuva kehittyminen luo niiden tietoturvalliselle käytölle kovia haasteita. Microsoft 365 -palvelut ovat nykyään maailman käytetyimpiä pilvipalveluita ja sen vuoksi ne ovat verkkorikollisille erityisen houkutteleva kohde.

Sähköposti on vielä tänäkin päivänä helpoin, edullisin ja yleisin tapa hyökätä yritykseen. Erilaisista phishing- ja toimitusjohtajahuijauksista on tullut lähes jokapäiväisiä. Tämän takia pelkkä käyttäjätunnuksen ja salasanan yhdistelmä ei enää riitä turvaamaan sähköpostitilejä, vaan tunnistautumisesta on tehtävä vahvempaa.

Contrasecin Microsoft 365 -palveluiden tietoturvatarkastus käy läpi yrityksen sähköposti- ja pilvipalveluympäristön suomalaisten tietoturvaviranomaisten ohjeiden mukaan, raportoi havaitut uhat ja määrittelee suositeltavat toimenpiteet ympäristön vahvistamiseksi.

Contrasecin asiantuntijat tekevät tietoturvatarkastuksesta saatavan raportin mukaiset Microsoft 365 -ympäristön tietoturvakovennukset erillisellä tuntiveloituksella.

Lue koko artikkeli kotisivuiltamme www.contrasec.fi

Pinterest
Contrasec Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Contrasec kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft 365
Tietoturvallisuuden hallinta ja johtaminen
tietoturva-arviointi
tietoturvakartoitus
Yritysten tietoturva
tietoturvatarkastus

Siirry yrityksen profiiliin Contrasec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contrasec - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Contrasec - Muita referenssejä

Contrasec - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia