Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miksi KB Components valitsi Monitor G5: n

Bloggaus

Miksi KB Components valitsi MONITOR G5: n

Valmistavan teollisuuden yrityksille räätälöity standardoitu ja kustannustehokas järjestelmä. Ruotsalaiselle valmistajalle KB Components AB:lle MONITOR G5 ERP -järjestelmään siirtyminen on avannut uusia mahdollisuuksia sekä nyt että tulevaisuudessa. ”Järjestelmää voidaan jatkuvasti päivittää uusilla, joustavilla toiminnoilla ja moduuleilla”, kertoi KB Componentsin ERP-projektipäällikkö Daniel Harrysson.

Ruotsalainen KB Components perustettiin vuonna 1947 ja sen tavoitteena oli ohjata muoviteollisuuden kehitystä. 70 vuodessa siitä on tullut yksi Skandinavian suurimmista toimijoista, joka toimittaa innovatiivisia muovi- ja komponenttiratkaisuja joukolle maailman johtavia lääketieteellisen teknologian, huonekalujen, pinnoitusalan, teollisuustekniikan ja valaistusalan valmistajia. KB Components toimii myös alihankkijana joillekin maailman suurimmista autovalmistajista. 

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Örkelljungassa ja sillä on yli 800 työntekijää. KB Components:lla on toimintaa maailmanlaajuisesti. Tuotantoyksikköjä on kuusi ja ne sijaitsevat kolmella eri mantereella. 

Valmistus on KB Componentsin toiminnan ydin, ja tämä vaatii järjestelmän, joka tukee sen erittäin automatisoitua tuotannon työnkulkua raaka-aineesta lopputuotteeseen. Osana tätä prosessia KB asensi tämän vuoden helmikuussa MONITOR G5 ERP-Järjestelmän, joka kehitettiin vastaamaan valmistusyritysten ainutlaatuisia tarpeita. 

Yli 5000 yritystä ympäri maailman optimoi nyt toimintansa järjestelmän avulla, joka on nyt viidennessä sukupolvessaan 40 vuotta sen ensimmäisen version käyttöönoton jälkeen. Yksi järjestelmän eduista on, että se on standardisoitu, mikä tarkoittaa, että konsultteja ei tarvitse palkata, kun on aika tuottaa uusia raportteja, luetteloita, etikettejä ja muita hyödyllisiä esityksiä. Tämä lisää kustannustehokkuutta. 

KB Componentsin aikaisemmin käyttämät järjestelmät oli kalliimpia päivittää ja vaikeampia kehittää verrattuna MONITOR G5:seen ja se rajoitti yhtiön toimintojen kehittämistä. 

”Järjestelmää voidaan jatkuvasti päivittää uusilla, joustavilla toiminnoilla ja moduuleilla”, kertoi KB Componentsin ERP-projektipäällikkö Daniel Harrysson.

"Toimintamme ollessa maailmanlaajuista oli tärkeää valita ratkaisu, joka antaa meille mahdollisuuden käyttää samaa ERP-järjestelmää kaikissa yrityksissämme ympäri maailmaa."

Harrysonin mukaan KB Componentsin kaltaisilla valmistajilla on monia vaatimuksia ERP-järjestelmälle. Sen lisäksi, että tuetaan ja seurataan keskeisiä liiketoimintaprosesseja ja esitetään reaaliaikaista tietoa toiminnan suunnitteluun, se tarjoaa myös tehokasta apua käyttäjille heidän päivittäisessä työssään. 

Mahdollisuus käyttää samalla järjestelmällä useita eri yrityksiä ja kieliä oli toinen syy siihen, että yritys valitsi MONITOR G5:n. 

"Toimintamme ollessa maailmanlaajuista oli tärkeää valita ratkaisu, joka antaa meille mahdollisuuden käyttää samaa ERP-järjestelmää kaikissa yrityksissämme ympäri maailmaa." 

Järjestelmää käytetään nyt käytännössä jokaisessa yrityksen osastossa ja yksikössä tuotannosta hallintoon. 

“Käytämme järjestelmää esimerkiksi lisätäkseen uusia toimittajia, ja voimme myös luoda ja vapauttaa ostotilauksia varmistaaksemme, että meillä on oikea materiaali oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Tämä antaa meille mielenrauhan koko tuotantoketjussa.” 

KB Components käyttää järjestelmää myös työajan seurantaan, toimittajalaskujen hyväksymiseen, asiakastilauksien vapauttamiseen, asiakkaiden laskutukseen ja myyntiennusteiden luomiseen. 

”Tarvelaskentatoiminto käyttää ennusteita määrittääkseen, mitä meidän on valmistettava ja milloin meidän on valmistettava se toimittaaksemme ajallaan. Voimme suositella lämpimästi Monitoria - meillä on aina ollut erinomainen suhde niin käyttöönoton aikana kuin nytkin, livepäivän jälkeen”, lisäsi Harrysson. 

Daniel Harrysson

ERP-Projektipäällikkö

KB Components

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

MONITOR ERP System
Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia